- 3,081
- 1,448
- 113
Kardeş çok kasma 5 frespin 1 tlALAN ARKADASLAR HANGİ OYUNDA GECERLİ Bİ YAZSANİZA ALLLAH ASKİNA YA
Kardeş çok kasma 5 frespin 1 tlALAN ARKADASLAR HANGİ OYUNDA GECERLİ Bİ YAZSANİZA ALLLAH ASKİNA YA
site benim babamınMillet bonus yok diye bağırıyor sen 90 k dan bahsediyosun site elemanisin barız belli
Paylaşan arkadaşa sor 300 k çekim yazan 😁Bende çıkmadı 5 spine oyuna girerdim agaben
Oda canli destek gibi kaçtı knkPaylaşan arkadaşa sor 300 k çekim yazan 😁
Site içimizden birinin 1 kişi zaten canlı destek sırası bekleyen anlar 5 dk da 1 kişi ilerliyorOda canli destek gibi kaçtı knk
Benim sohbet açık cevap vermiyoSite içimizden birinin 1 kişi zaten canlı destek sırası bekleyen anlar 5 dk da 1 kişi ilerliyor
Oda canli destek gibi kaçtı knk
43 teyim inşallah sıra gelene kadar ölmezsem iyi buCANLİ DESTEKTE SİRA KQCTASİNİZ İLERLEME YOK BENİMKİNDE
Konuyu açan arkadaşa dm at halleder o 😁Benim sohbet açık cevap vermiyo
Geçmişi sil tekrar dene düzelirArkadaşlar konudan bağımsız bişey sorucam e postayı onaylamak için kod istiyorum e postaya girip kodu alıp tekrar siteye gelene kadar sayfa kendi kendine yenileniyor tekrar kod isteyince yeni kod gonderiuo ilk kodu kabul etmiyor böyle bir kısır döngü var Chrome dan mi kaynaklı acaba
Sonuç kimse alamadı 😂😁Arkadaşlar gelen sms bu
Cok onemli bir haberim var! Hemen Kayit Ol, Hesabini Dogrula Gates of Olympusta aninda 50+5 FREESPIN kazan. Kacirma! https://cutt.ly/Betrari
Üye oldum sms mail doğrulama yaptım 50 +5 fs eklendi 500 yaptım cektim. Çekim resminide koydum daha ne yapayim bakın bir arkadaşta destekle yazıp resmi atmış böyle bir kampanyada var.
Gecen ay diyor orda ama bu 55 skin 5 e düşmüş bi ayda🤔🤔Arkadaşlar gelen sms bu
Cok onemli bir haberim var! Hemen Kayit Ol, Hesabini Dogrula Gates of Olympusta aninda 50+5 FREESPIN kazan. Kacirma! https://cutt.ly/Betrari
Üye oldum sms mail doğrulama yaptım 50 +5 fs eklendi 500 yaptım cektim. Çekim resminide koydum daha ne yapayim bakın bir arkadaşta destekle yazıp resmi atmış böyle bir kampanyada var.