- 6,416
- 2,549
- 113
@CGLMXMo ko ko beyler
SITEMI ENGEL ATTI@CGLMX
Bu yüzden sonrasında engelledi bianda orusbu çocuğu eski kimliği yolladim zaten ama neden engelledi şerefsizler anlamadim
Aynen hacım gönderdim düzgünceSITEMI ENGEL ATTI
Ben 13t tl yaptim 100 tl.olarak bakiye yansıdı ama cekim verdim iptal ettiler kimlik fotokopisi on arka yüz istiyorlar 100 lira için deymez100 TL olarak bakiyeme yansıdı şuan dostlar
3 tane maç yazıp nasıl 13 tl yapıyorsunBen 13t tl yaptim 100 tl.olarak bakiye yansıdı ama cekim verdim iptal ettiler kimlik fotokopisi on arka yüz istiyorlar 100 lira için deymez
130tl Kardes 100 tl bakiyede sıfırlandı cekim verdim iptal oldu kimlik fotokopi istiyor on arkli3 tane maç yazıp nasıl 13 tl yapıyorsun
Bende banka havlaeis verdim iptal diyor kimlik dorugulama dedi vermiyorlar yaniBende direk banka havalesi ile verdim bekliyom benden de istesinler
BNDE EHLIYET ATTIM.FAKE HESAP ENGELI ICIN DIYORLAR .BNCE ATAR BUNLAR PARAYI .Aynen hacım gönderdim düzgünce
Efendim gönderdim belgeleri bakar mısınız dedim uçtu engelledi eski kimliği yolladıydım
Nie la kimlik fotokopisini bizim burda 1 liraya cekiolarBeyler 100 lira cekim verdim iptal oldu kimlik fotokopisi istiyorlar 100 lira için verilmez bence
Nie la kimlik fotokopisini bizim burda 1 liraya cekiolar
Benimde 140 dan 100 çektiler ben malum forum dan üye oldum dedim kimlik falan demedi bekliyorum yeni yazıyor 15 dk dır falan130tl Kardes 100 tl bakiyede sıfırlandı cekim verdim iptal oldu kimlik fotokopi istiyor on arkli
Bende tekrar cekim verdim bakim nolcakBenimde 140 dan 100 çektiler ben malum forum dan üye oldum dedim kimlik falan demedi bekliyorum yeni yazıyor 15 dk dır falan
Benimde 140 dan 100 çektiler ben malum forum dan üye oldum dedim kimlik falan demedi bekliyorum yeni yazıyor 15 dk dır falan