- 32,256
- 15,889
- 113
geriye pas vermio enişteMaçları biz verdik dost olcak o kadar
geriye pas vermio enişteMaçları biz verdik dost olcak o kadar
Dm den pantalon atarsin 😅Tamam sagol canim sana pantulllll alacammmmm
Sen eniştemizsin sana kalkamazKumarbazın totemi bitmez dost şans döndü diye diye pamuğu tıkayacaklar
İnşallah pamuğu tıkayan salobalo gibi bakir çıkmaz gider ayak gotumuze de kaybetmek istemeyiz
AjahahahhahaSen eniştemizsin sana kalkamaz
Olmuyor kazanç ama çektiğimiz stres 10 saattir içtiğimiz sigara hep zararYaw zaten kazanç olursa herkese dağıtılıyor
Aynen öyle ama haftanın bankosu TRABZONSPORKumarbazın totemi bitmez dost şans döndü diye diye pamuğu tıkayacaklar
İnşallah pamuğu tıkayan salobalo gibi bakir çıkmaz gider ayak gotumuze de kaybetmek istemeyiz
5 seneye bulamazsan yaz dm den kulağımızın arkası kaldı oraya sürtersin dostSen eniştemizsin sana kalkamaz
Sana gündüz bakamıyorum pek
Ertugrul abi bi dedeye gidiyo bi buraya geliyoDe hayde lo roll zamani
İşte kazanç beni bekliyoOlmuyor kazanç ama çektiğimiz stres 10 saattir içtiğimiz sigara hep zarar
Tmm sen sonra Mehmet sonra bilmem kim bakalım az kazanın yav kasa yapın az bana yeter da kaç gündür kuruttunuzTamam sagol canim sana pantulllll alacammmmm
Eyvallah enişte bu gidişle ben 2 seneyi görmem çok pis daralıyorum ya birini öldürürüm yada kendimi5 seneye bulamazsan yaz dm den kulağımızın arkası kaldı oraya sürtersin dost
Atıyorum ibana uygun mu?Ertugrul abi bi dedeye gidiyo bi buraya geliyo
Aga toleden sonra benim he, kağıt yazıp evde panona as unutmaSana gündüz bakamıyorum pek
Mehmet den sonra enişte sonra bana sıra gelmez galiba sabah olurTmm sen sonra Mehmet sonra bilmem kim bakalım az kazanın yav kasa yapın az bana yeter da kaç gündür kuruttunuz
Yarın futboldan geri alırız abiTmm sen sonra Mehmet sonra bilmem kim bakalım az kazanın yav kasa yapın az bana yeter da kaç gündür kuruttunuz
tamamdir abi bugun dikkatli secelim 😂😂Tmm sen sonra Mehmet sonra bilmem kim bakalım az kazanın yav kasa yapın az bana yeter da kaç gündür kuruttunuz
Uygun abiAtıyorum ibana uygun mu?