- 466
- 323
- 63
reis bana ver be valla çok ihtiyacım var@bytako hak etmediysem kalsin dost. Parasinda degilim. Millet beni yanlis anladi. Sen demek istediğimi anladin
reis bana ver be valla çok ihtiyacım var@bytako hak etmediysem kalsin dost. Parasinda degilim. Millet beni yanlis anladi. Sen demek istediğimi anladin
Tebrikler arkadaşlar şansınız daim olsun kesene bereket abi senindebeyler totalde 9 kişi vardı aktif gördüğüm en aktif olan 3 kişiye direk gönderiyorum kalan 6 kişiye de çekiliş yaptım 2 arkadaş çıktı bende yalan dolan olmaz bilen bilir
gönderi yapılacak erhanbey harici 4 kişi bu arkadaşlar iskorpit zavrak aşçı gs571 erhanbey gönderecek bu 4 kişiye
@Daimon @Shellac konu kilit
Zavraka tebrikler dost hakkıyla mac izledi aldıAlan arkadaşlara tebrikler kazancınız daim olsun
Kesene bereket takobeyler totalde 9 kişi vardı aktif gördüğüm en aktif olan 3 kişiye direk gönderiyorum kalan 6 kişiye de çekiliş yaptım 2 arkadaş çıktı bende yalan dolan olmaz bilen bilir
gönderi yapılacak erhanbey harici 4 kişi bu arkadaşlar iskorpit zavrak aşçı gs571 erhanbey gönderecek bu 4 kişiye
@Daimon @Shellac konu kilit
Hadi yine iyisin kasa cıktıgüzel gece yarısı gonderde uyuyom ayagına katlarım belkı
La tamam la umut valla sıctın haaZavraka tebrikler dost hakkıyla mac izledi aldı
Kardes bak kardes diyorum. Ustelemesen diyorum. Efendice diyorum. Daha nasil konusayim. Bak isine lutfenZavraka tebrikler dost hakkıyla mac izledi aldı
Aşcı nın dediği maç geldi la nasıl sıfırdı ?aşıyı dinlesen kasan sıfırdı şu an ama ödülü ona veriyon garip ben burda 3 maç söyledim hepsi kazandı birine bile oynasan kasan 2 katıydı full aktiftim de rollda
Peki dost tebrikler hakkındı mac izledinKardes bak kardes diyorum. Ustelemesen diyorum. Efendice diyorum. Daha nasil konusayim. Bak isine lutfen
benimki de geldimk 3 tane verdim hepsi geldi bütün rollda vardım bana vermediAşcı nın dediği maç geldi la nasıl sıfırdı ?
kusura baktım benarkadaşlar ben gidiyorum hakkı geçtiğini düşünenler varsa da kusura bakmasın herkese göndermek mümkün değil bir dahakinede etkinlik yaparız tamamını çekiliş yaparız olur biter yarına bakarız artık şimdi gidiyorum yoksa hatun osutturucak beni
Bence bu adamın hakkıydı zavrak bunun hakkını yedikusura baktım ben
sanada paparadan 100 istek atarız dost geldi kaybetti sayarsınkusura baktım ben