- 3,858
- 3,064
- 113
Bu arada tek basketle 21 sayıda kaldı yattık
Senin sinemalar bitmiyo harbi hem senarist hem yonetmenmisinAynen öyle ama arkadaş düzgün bi insana benziyo
Ne gibi dost açık konuş sinemayı üstü kapalı senaryo yaziyonSenin dert belli en baştan da hadi bakalım 😂
Adamı kaşimak için soruyon o anlamdaNe gibi dost açık konuş sinemayı üstü kapalı senaryo yaziyon
Taniyom ben onu dost ondan makara yapiyom onunla sinema farklıAdamı kaşimak için soruyon o anlamda
Farkettim 5-6 kişi ekip var sizinTaniyom ben onu dost ondan makara yapiyom onunla sinema farklı
Ne ismi eko takip eden mi.Meslela kim reis isim versene
Dostlarımız var forumda 5 6 öyle dost bi tanede sahtekâr var onuda öyle seviyozFarkettim 5-6 kişi ekip var sizin
Onunla muhabbetimiz var makara yapiyo oSenin dert belli en baştan da hadi bakalım 😂
Takip etmeyen abiNe ismi eko takip eden mi.
Sahtekar dedin isim vermezsen olmaz şimdi dost 🤔Dostlarımız var forumda 5 6 öyle dost bi tanede sahtekâr var onuda öyle seviyoz
Taki ediyomus gibi görünüp takip etmeyen sinema yapan kim diyoTakip etmeyen abi
Benim dostSahtekar dedin isim vermezsen olmaz şimdi dost 🤔
Valla simdi kimseyle ugrasamam eko ama etkinkik benim olsa onlara gidicek dm olmazdi.hakiketten takip ettigine inandigim var ama onkari yazayim istersenTakip etmeyen abi
O yoruma senden hariç kim emoji attıysa o DostSahtekar dedin isim vermezsen olmaz şimdi dost 🤔
Helal sahtekar dostum sesli güldümBenim dost
Gecmis olsunBu arada tek basketle 21 sayıda kaldı yattık