- 87,002
- 66,454
- 113
bi güzellik yap demişsinNe yaptığımı anlamadım ki foruma arkadaşım geldi aramızda bir muhabbetti o
cümlenin ucu açık
onun için bu tarz söylemler olmaz ise
daha sağlıklı olacaktır
bi güzellik yap demişsinNe yaptığımı anlamadım ki foruma arkadaşım geldi aramızda bir muhabbetti o
He tamam anladım 🖐🏻bi güzellik yap demişsin
cümlenin ucu açık
onun için bu tarz söylemler olmaz ise
daha sağlıklı olacaktır
Bunlardan bonus mu alınır la 15 20 çevrim isterler yok mu tek kat 1000 e 1000 bedava 😂Bets10 bugün 500 yatırıma 1000 masa tenisi bonusu veriyor alın isterseniz. @KARTALizma @cyber5757 https://bonus.1062bets10.com/tr/her-gun-1-odul-iyi-gelir/ iki gün sonra da voleybolda verecek 🗡
Hacı pragmatic-finlandinya-izlanda-singapur bunları bıraktım bets10da keyfime bakıyom vallahi dünya varmış 🤣Bunlardan bonus mu alınır la 15 20 çevrim isterler yok mu tek kat 1000 e 1000 bedava 😂
Hacına ..... Gevşek 😂Hacı pragmatic-finlandinya-izlanda-singapur bunları bıraktım bets10da keyfime bakıyom vallahi dünya varmış 🤣
Sana gevşekliğin kralını anlatırdım ama biliyom dedikodu sevmiyon 🤣Hacına ..... Gevşek 😂
Dm açık. Anlat bakalım bilmediğimiz birimi 😀Sana gevşekliğin kralını anlatırdım ama biliyom dedikodu sevmiyon 🤣
Yok la laf israfı olur 😅Dm açık. Anlat bakalım bilmediğimiz birimi 😀
Bets10un özel oranlarına oynuyon mu la? Salıdan salıya yenileniyor istediğin tek maça 50 lira basıyon temizinden 500 yapıyon sonra onu da çevirirken 5k tamamdır 😁Dm açık. Anlat bakalım bilmediğimiz birimi 😀
Yok ben oynamim artık bıraktım kumarı alkolü sigarayı 5 vakit namaza başladım 🙄Bets10un özel oranlarına oynuyon mu la? Salıdan salıya yenileniyor istediğin tek maça 50 lira basıyon temizinden 500 yapıyon sonra onu da çevirirken 5k tamamdır 😁
Dört kolum beş bacağım var desen inanırım ama buna inanmam 🤣🤣Yok ben oynamim artık bıraktım kumarı alkolü sigarayı 5 vakit namaza başladım 🙄
takiptesin bakıyorum bets10Bets10 bugün 500 yatırıma 1000 masa tenisi bonusu veriyor alın isterseniz. @KARTALizma @cyber5757 https://bonus.1062bets10.com/tr/her-gun-1-odul-iyi-gelir/ iki gün sonra da voleybolda verecek 🗡
Bets10 iyi geldi 1 senedir girmiyordum playn go slotlarını özlemişim 😁takiptesin bakıyorum bets10
Niye oynatmadı ki?Ulan ludogorets maçına oynatmadı gidipte yarınki maça oynadık 10 özel oranı
Bilmiyorum dost ayar oldum zatenNiye oynatmadı ki?
Saat daha erken niye öyle yaptı ki.. Sabahtan oynamıştım benBilmiyorum dost ayar oldum zaten
İnşallah gelir ikimizinki de 2 seferdir çekim yapıyorum 400-400Saat daha erken niye öyle yaptı ki.. Sabahtan oynamıştım ben