Valla doğru diyon yağmur yağar durur ya da sahaya kamyon girer 😅sen oynarsan maç yarıda kalır freebet yanar 😂
Valla doğru diyon yağmur yağar durur ya da sahaya kamyon girer 😅sen oynarsan maç yarıda kalır freebet yanar 😂
onu söyleyemiyoruz maalesef 🤣Valla doğru diyon yağmur yağar durur ya da sahaya kamyon girer 😅
3-0 alır dedim adam geberecek heralde maçın sonunu göremedenonu söyleyemiyoruz maalesef 🤣
dm atsana bebe3-0 alır dedim adam geberecek heralde maçın sonunu göremeden
Bas yoksaya gitsin🤣🤣🤣Aldık mı başımıza belayı @KARTALizma 😂
Gelsene ara sıra gaynatak 😁Bas yoksaya gitsin🤣🤣🤣
Ben geldiğimde sen yoksun sen olduğunda ben yokumGelsene ara sıra gaynatak 😁
Doğru diyon çalışan çalışmayan arasında fark oluyor işte 😁Ben geldiğimde sen yoksun sen olduğunda ben yokum
Cok kotu 🙁 En son dun bets10 10.orani yakaladim ve o da sifirlandi. Olmuyor bir turlu 🥺Nasıl gidiyor ihtiyar? @Elli4
Yapma yav. Benimde vaziyet pek iyi değil destek çıkardım yoksa. Bugün ki özel oranı deniyecem kazanırsam gerisi gelir 👊🏻Cok kotu 🙁 En son dun bets10 10.orani yakaladim ve o da sifirlandi. Olmuyor bir turlu 🥺
Emaan kumarcı nasıl olsun hep aksiyon hep aksiyon 😁Sen nasilsin, napiyorsun.
Valla bende maclara baktim. Hepsi zor gorunuyor bets10 un. Artik hangi gun bulursam 50 tl oynayacagimEmaan kumarcı nasıl olsun hep aksiyon hep aksiyon 😁
Geçen hafta Ludogorets kazanıra oynamıştım yenildi. Bu haftanın maçları da seçmece. Shamrock golcü değil ama belki bu akşam atar diye oynayacağım. Kesin 5 gol yer 1 tane atamaz 🤣Valla bende maclara baktim. Hepsi zor gorunuyor bets10 un. Artik hangi gun bulursam 50 tl oynayacagim
hala toto mu büyütüyorsun sen yaw 🤣Doğru diyon çalışan çalışmayan arasında fark oluyor işte 😁
Diğer organlara geçtim toto büyüdü yeterince 🤣🤣hala toto mu büyütüyorsun sen yaw 🤣
Hayirlisi olsun. Gelmesi dert, cevirmesi dert. İsler tersine bi dondumu daha duzelmiyor. Hayatimin en kotu gunlerini yasiyorum cok sukur 😔Geçen hafta Ludogorets kazanıra oynamıştım yenildi. Bu haftanın maçları da seçmece. Shamrock golcü değil ama belki bu akşam atar diye oynayacağım. Kesin 5 gol yer 1 tane atamaz 🤣