Beni zambiya bitirdi ya. 4-0 önde iken 5 yapar dedim turnuvada gol atmamış takımdan 2 gol yedi 🤣İnşallah gelir ikimizinki de 2 seferdir çekim yapıyorum 400-400
Beni zambiya bitirdi ya. 4-0 önde iken 5 yapar dedim turnuvada gol atmamış takımdan 2 gol yedi 🤣İnşallah gelir ikimizinki de 2 seferdir çekim yapıyorum 400-400
Aldık mı başımıza belayı @KARTALizma 😂
Paredes geldi sayılır kerem demirbay da geliyor diyolar Sergio var Torreira var kantenin yandan yemişi Berkan var forvete bakambu geliyo rashica tamam kaleye ne kadar istemesemde antebin kalecisi günay geliyormuş 🤮 eylüle doğru bı 10 numara gelecek dünya çapında kamada mı olur talisca mı olur felix mı olur bilmem ama kamada ve Felix ihtimali çok yüksek daha ne olsun lan 😂😂Orta saha ne olacak hacı? Morutan, cicaldau, emre falan geri gelmiş içlerinde kalır dediklerin var mi? @cyber5757 la bi de musleraya yedek bi kaleci lazım sakatlandımı şinanay oluyoz
Yardıralım yav bu sene şampuanlar liginde avrupa maçlarımızı izlemeyi özledim 😄Paredes geldi sayılır kerem demirbay da geliyor diyolar Sergio var Torreira var kantenin yandan yemişi Berkan var forvete bakambu geliyo rashica tamam kaleye ne kadar istemesemde antebin kalecisi günay geliyormuş 🤮 eylüle doğru bı 10 numara gelecek dünya çapında kamada mı olur talisca mı olur felix mı olur bilmem ama kamada ve Felix ihtimali çok yüksek daha ne olsun lan 😂😂
La bizde şans yok ki adı lazım değil 8 yiyen bir takımın grubuna Leipzig Porto Napoli gelir. Bize City Madrid 😂😂Yardıralım yav bu sene şampuanlar liginde avrupa maçlarımızı izlemeyi özledim 😄
Onu doğru dedin 🤣 Paradesin kenafir gözleriyle rakiplere nazar değdirmezse işimiz yaş 🤣La bizde şans yok ki adı lazım değil 8 yiyen bir takımın grubuna Leipzig Porto Napoli gelir. Bize City Madrid 😂😂
Torreira nın formasını almayı düşünüyorum da onun forması bana olmaz 😅Bu sezon hangi oyuncunun formasını alacaz la? Çileksaray olduk 😁 @cyber5757
sen oynarsan maç yarıda kalır freebet yanar 😂la bebe bu cokoviç maçı ne olur bin kayme freebetim var bu maça gömmelik @cyber5757