- 1,363
- 1,713
- 113
Magnumbet işlem geçmişine baksa zaten Bi 10k atar cüzdana 😂Magnumumu aradin algidayimi dostum
@Magnumbet Destek yardimci olurdu sana 🤣
Magnumbet işlem geçmişine baksa zaten Bi 10k atar cüzdana 😂Magnumumu aradin algidayimi dostum
@Magnumbet Destek yardimci olurdu sana 🤣
magnum a soyle okutsun senı ben senın yerınde olsamEnişte biz oxforda okumadık ki sen gibi
😂
Aklımdan çok şey geçti de enişte işler kesat avukat masrafı filan anlayacağın tersoyuzmagnum a soyle okutsun senı ben senın yerınde olsam
yutardım o tahtayı hemen hastaneye gıder bı rapor
cıkartırdım akabınde avukat en az 100 bın alırdım ısı bılmıyosun
Corneto yiyorum artık magnum canımıza kast etti hacıMuhtemelen Baskan'in da dedigi gibi magnum paketi yollarlar. Migros, getir gibi uygulamalarla
Magnum şubesini basarız abilerle bro davamızdan vaz geçmeyiz diş ettim de kan geldi awşikayetvarda aynı olay senin gibi mağdur olan birine hediye gönderecez deyip göndermemişler link
Magnum - Şikayetvar
Magnum dondurmalı, Magnum çekiliş ve kampanyaları ile ilgili kullanıcı yorumları Şikayetvar'da! Siz de Magnum şikayetlerinizi sayfamızda paylaşabilirsin...www.sikayetvar.com
@Enişte tanıdık çok önemli bu işlerde bizim eli ayağı uzun abimiz yokSene 2015,kühne marka hardal aldım carrefour'dan ve akşam yemeği için kapağını açtım ölmüş bir böcek gördüm,hemen fotosunu çektim babama yolladim ( kendisi ceza avukatı ),babamda sanki biraz abartmış gitmiş benim kayınço ma yollamış ( kendisi şu anda gaziantep'de hâkim ),her neyse aradan 3 gün geçti kühne firmasının izmir ceo'su sayın zeki pağda isimli kişi beni aradı özür diledi ve ertesi günü 80 bin tl hesabıma para yatırdılar,sonradan öğrendim bizim kayınço devreye girmiş iş çözülmüş 😀 bunları bayağı haşlamış gözdağı vermiş 😀
Cocukken buz parmak vardi. Utanip da yiyemezdik. Magnum zaten cocuk oyuncagi degil di. Hey gidi gunler hey.Corneto yiyorum artık magnum canımıza kast etti hacı
O birşey mi biz çocukken eskimo yiyorduk 😂Cocukken buz parmak vardi. Utanip da yiyemezdik. Magnum zaten cocuk oyuncagi degil di. Hey gidi gunler hey.
Babam ceza avukatı kayınço hâkim kuzende izmir emniyet müdürü daha ne olsun dost@Enişte tanıdık çok önemli bu işlerde bizim eli ayağı uzun abimiz yok
Bizimkiler torbacı bro 😁Babam ceza avukatı kayınço hâkim kuzende izmir emniyet müdürü daha ne olsun dost
bızım elımız uzun ama adam carpma konusunda dost maalesef bu konuda yardım edemıyoruz@Enişte tanıdık çok önemli bu işlerde bizim eli ayağı uzun abimiz yok
adam konuyu 2022'de açmış iki hafta önce de ulaşamadığını söylemiş firmaya pek ümitlenme yurt dışında bir kadın kfc kova yerken horoz kafası çıktı dünyanın tazminatını aldı bizde olsa yenisini verelim abla deyip kapatırlar konuyuMagnum şubesini basarız abilerle bro davamızdan vaz geçmeyiz diş ettim de kan geldi aw
Sanada geçmiş olsun kardeşim umarım güzel bir şekilde jest yaparlar sanadaO birşey mi biz çocukken eskimo yiyorduk 😂
Aman bizimkilerden uzak dursunlar 😁 😁 😁Bizimkiler torbacı bro 😁
KFC horoz kafası harbimi 😂😂😂😂adam konuyu 2022'de açmış iki hafta önce de ulaşamadığını söylemiş firmaya pek ümitlenme yurt dışında bir kadın kfc kova yerken horoz kafası çıktı dünyanın tazminatını aldı bizde olsa yenisini verelim abla deyip kapatırlar konuyu
Bana da iş çıkardı dmndnkdmagnum a soyle okutsun senı ben senın yerınde olsam
yutardım o tahtayı hemen hastaneye gıder bı rapor
cıkartırdım akabınde avukat en az 100 bın alırdım ısı bılmıyosun