Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost / Kasa 500 Freebet Hedef 4k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,175
1,796
113
Gecsin Dayıcım Gecsin Oy verenler Dusunsun Ben Benim Mahallemdekı Surıyelerı Bastırdım Sıkıntı yok Ses edenin Sesini Kesiyom Cok sukur herkez Bizim gibi Olsa
Suan suriyede savas falan yok adamlar durmdan video paylasiyorlar bayramda evine gideblyrsan sorun yok demek ulkende bunlar baska amac icin burada tutuluyorlar

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Suan suriyede savas falan yok adamlar durmdan video paylasiyorlar bayramda evine gideblyrsan sorun yok demek ulkende bunlar baska amac icin burada tutuluyorlar
oyleydi Zaten Savas cok uzun suredir Bitmişti Ama İşte bızım ulkemızdekı ot kafalılar Beyınlerı olmuyan adamlara Anlatamazsın

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Kahin olmaya gerek yok şeriatı alttan alttan getirmeye çalışıyorlar aslında şeriat ds değil şeriat adı altında yobazlık, eğitimsizlik, gibi şeyleri amaçlıyorlae

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,175
1,796
113
Okumuslari avrupa aldi capulculari hirsizlari biz
Okadar rezervler okadar kaynaklar nereye gitti ulkenin anlamis degilim kendi vatandasina zirnik vermezsen her suryeliye bayramda bile ulkesine donmesi icin masraflarini karsiliyorlar arti maas veriyorlar bir tane suriyeli genc 1 yilda altina araba cekti ben yillardir calistim arabayi gectim bisikletim bile yok

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Okadar rezervler okadar kaynaklar nereye gitti ulkenin anlamis degilim kendi vatandasina zirnik vermezsen her suryeliye bayramda bile ulkesine donmesi icin masraflarini karsiliyorlar arti maas veriyorlar bir tane suriyeli genc 1 yilda altina araba cekti ben yillardir calistim arabayi gectim bisikletim bile yok
Boşver dayıcım biz önümüze bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...