- 6,175
- 1,796
- 113
İyi bari atti
Yazdım ya dost niye bağırıyonVe golll
Korktum ilk maçtan patlıcaz diyeYazdım ya dost niye bağırıyon
Suan suriyede savas falan yok adamlar durmdan video paylasiyorlar bayramda evine gideblyrsan sorun yok demek ulkende bunlar baska amac icin burada tutuluyorlarGecsin Dayıcım Gecsin Oy verenler Dusunsun Ben Benim Mahallemdekı Surıyelerı Bastırdım Sıkıntı yok Ses edenin Sesini Kesiyom Cok sukur herkez Bizim gibi Olsa
Tabi atcak 2yi bile ataeİyi bari atti
Futbol woBaşlıyor maç 20 ye kadar gelsin
Okumuslari avrupa aldi capulculari hirsizlari bizSuan suriyede savas falan yok adamlar durmdan video paylasiyorlar bayramda evine gideblyrsan sorun yok demek ulkende bunlar baska amac icin burada tutuluyorlar
oyleydi Zaten Savas cok uzun suredir Bitmişti Ama İşte bızım ulkemızdekı ot kafalılar Beyınlerı olmuyan adamlara AnlatamazsınSuan suriyede savas falan yok adamlar durmdan video paylasiyorlar bayramda evine gideblyrsan sorun yok demek ulkende bunlar baska amac icin burada tutuluyorlar
Yok korkma dost bu gece senin gecenKorktum ilk maçtan patlıcaz diye
Kess şımarmaTabi atcak 2yi bile atae
Kahin olmaya gerek yok şeriatı alttan alttan getirmeye çalışıyorlar aslında şeriat ds değil şeriat adı altında yobazlık, eğitimsizlik, gibi şeyleri amaçlıyorlaeSuan suriyede savas falan yok adamlar durmdan video paylasiyorlar bayramda evine gideblyrsan sorun yok demek ulkende bunlar baska amac icin burada tutuluyorlar
LaKess şımarma
Biz baskete başladık dost sen NerdesinFutbol wo
Okadar rezervler okadar kaynaklar nereye gitti ulkenin anlamis degilim kendi vatandasina zirnik vermezsen her suryeliye bayramda bile ulkesine donmesi icin masraflarini karsiliyorlar arti maas veriyorlar bir tane suriyeli genc 1 yilda altina araba cekti ben yillardir calistim arabayi gectim bisikletim bile yokOkumuslari avrupa aldi capulculari hirsizlari biz
Ne yapacan 150 lirayı mahocum insallah sana çıkar 550 ben seni tutuyorum
Bana çıkacak abiNe yapacan 150 lirayı mahocum insallah sana çıkar 550 ben seni tutuyorum
Boşver dayıcım biz önümüze bakalımOkadar rezervler okadar kaynaklar nereye gitti ulkenin anlamis degilim kendi vatandasina zirnik vermezsen her suryeliye bayramda bile ulkesine donmesi icin masraflarini karsiliyorlar arti maas veriyorlar bir tane suriyeli genc 1 yilda altina araba cekti ben yillardir calistim arabayi gectim bisikletim bile yok
180 yapıyor dost iyi paraNe yapacan 150 lirayı mahocum insallah sana çıkar 550 ben seni tutuyorum