- 8,831
- 5,809
- 113
Aşk olsun uğraşma sende 😂😂Simdi yanlis olsanda yanlissin denmezki sana sinirle bizide haslarsin 😁😁😁
Aşk olsun uğraşma sende 😂😂Simdi yanlis olsanda yanlissin denmezki sana sinirle bizide haslarsin 😁😁😁
Buraya bakma burası geç düşüyor bazen sosyal yardıma gir orada Türkiye aile destek diye sayfa açmışlar mi oraya bak actilarsa detayinida görebilirsin
Mesaj PTT hesabın var diye geliyordur yoksa yeni alacaklara gelemz diye tahmin ediyorumÖdemeniz hazırdır diyor.Cuma gününe kadar düşer zaten msj geliyor yatınca.
Nerde yaziyor odemeniz hazirdir diyeÖdemeniz hazırdır diyor.Cuma gününe kadar düşer zaten msj geliyor yatınca.
adres değişikliği mi yaptın üstad.. ilçe olarak yaniBenimki kabul edilmişti şimdi vakıf sınırlarına çıkma nedeniyle feshedildi reddedildi yazıyor ne alaka? Bilgisi olan varmi
Yok reis yapmadimadres değişikliği mi yaptın üstad.. ilçe olarak yani
Ben adresle ilgili diye düşündüm ama yarın vakifi arayıp öğrenmen en iyisi o zaman üstadYok reis yapmadim
E devlette aramaya sosyal yardım yazıyorsun orada yardımlar çıkıyor ödemenin durumuna bakınca yazıyorNerde yaziyor odemeniz hazirdir diye
Senin gozun aydin bnde oyle bisey yok.odeme bile gozukmuyor ya.cocugun okul masraflari belimi buktu sigara parasi bile kalmadi su yatsaydi bikac gun idare ederdim.Gözünüz aydın PTT kurum ödemeleri yazın oraya düşmüş ödeme gözüküyor yarın ödeme tarihi olarak gözüküyor yarın yatmazsa öbür gün kesin çekersiniz 😊😊😊🙏🙏🙏
Benim ki PTT ye düşmemiş hala umarimda düşmez direk ibana atarlarGözünüz aydın PTT kurum ödemeleri yazın oraya düşmüş ödeme gözüküyor yarın ödeme tarihi olarak gözüküyor yarın yatmazsa öbür gün kesin çekersiniz 😊😊😊🙏🙏🙏
Detaya tıkla sonra yukarıda bir yazı yazıyor içinde link olan ona tıklaBu sayfadan sonra ne islem yapmam gerek?Ekli dosyayı görüntüle 256882
Orda hic basvuru gozukmuyor bile isi yardimi vardi 2. Ayda o gozukuyorDetaya tıkla sonra yukarıda bir yazı yazıyor içinde link olan ona tıkla
Üstad ilçedeki merkez ptt ye gitmek gibi bir şart var mı ilk defa alacaklar için. Herhangi bir ptt şubesi veriyor mu bu kartiYa arkadaslar ne ibanı bu paralar ibana yatmıyor herkes PTT den alcak kart veriyorlar
Ben çarşıdaydım yatmış gözüküyor ama hesapta yok boşuna gitmeyinÖdemeler yatmış zaten sabah çekersiniz beyler yeni düştü Sisteme