- 47,002
- 51,213
- 113
Vay be bize haberi bile gelmedi yazıklar olsun
Abisiyle pokerden 5500 vurdular ya sonrası patatesKimle çektiler
bi arkadasa sans parası attım 40 lira 3bin cekti demişti ben o sen sandım vallaVay be bize haberi bile gelmedi yazıklar olsun
Hadi hallet o işi watsaptan yaz, yapalımBi bebe vardı sahte dekontla sitelere yatırım yapıyodu bu saatlerde bi kaçı finansı kapalı olunca yiyodu falan kimdi la o , dekont yaptırıp azimle sponsor OLMAYAN sitelere mi dadansak napsak yoksa birbirimize hallenicez
Erhancığım geçen sende sanki Betasustan rulette şov yapmıştın.Kuytuya köşeye bi 50 ayırmadın mı gece gece vuralım bir şeylerAbisiyle pokerden 5500 vurdular ya sonrası patates
Knk 1 k çektim ben 700 ünü dağıttım o günbi arkadasa sans parası attım 40 lira 3bin cekti demişti ben o sen sandım valla
ertesi gün açtın kesenin agzını s.a diyene 50 ateşliyodun
kanka paparaya girdiğim gün 1k rolling var 100 liraylada sigara alcam 1100 lira var içindeErhancığım geçen sende sanki Betasustan rulette şov yapmıştın.Kuytuya köşeye bi 50 ayırmadın mı gece gece vuralım bir şeyler
Akıllı telefonum yok benim fakirim ben tuşlu telefon kullanıyom whatsap falan zengin işiHadi hallet o işi watsaptan yaz, yapalım
Sende WhatsApp kullanacak el yok zaten iyi olmuşAkıllı telefonum yok benim fakirim ben tuşlu telefon kullanıyom whatsap falan zengin işi
Papara merkezde çalışan bi akrabam var yüzde 40 komisyonla çözdüreyim senin işi hahakanka paparaya girdiğim gün 1k rolling var 100 liraylada sigara alcam 1100 lira var içinde
Her umut bey diyene bastın 100 doları bastın 100 doları sonra gördün eşşeğin bullunü kanka Şaka bir yana gardaşım bana o gün 50 ateşlemişti direkKnk 1 k çektim ben 700 ünü dağıttım o gün
Niye öyle dedin şimdiSende WhatsApp kullanacak el yok zaten iyi olmuş
Aq papara sını ara da açsınlar elim ayağım titriyor kuduruyorum hadi erhancımmmkanka paparaya girdiğim gün 1k rolling var 100 liraylada sigara alcam 1100 lira var içinde
Kısa larkHer umut bey diyene bastın 100 doları bastın 100 doları sonra gördün eşşeğin bullunü kanka Şaka bir yana gardaşım bana o gün 50 ateşlemişti direk
Dagıtmayı severiz ama para yok ki mk olsada 2k dağıtsak ohh ne güzel hayalKnk 1 k çektim ben 700 ünü dağıttım o gün
O soruyu senin için sormuştumKısa lark
yarın arıcam inşallah kanka bakalım sorulara cevap verebilcem mi ona calıstım 10 gündürAq papara sını ara da açsınlar elim ayağım titriyor kuduruyorum hadi erhancımmm
nasil komisyonmuş o öylePapara merkezde çalışan bi akrabam var yüzde 40 komisyonla çözdüreyim senin işi haha