- 13,418
- 8,911
- 113
Gardaşım umut içtiği sigara markasını bildik diye 50 şer ateşledi güzellik yaptı şimdi adama Lark alacak jestte bulunamıyoruz ki sigara içsin Aga yazıklar olsun bizeKısa lark
Gardaşım umut içtiği sigara markasını bildik diye 50 şer ateşledi güzellik yaptı şimdi adama Lark alacak jestte bulunamıyoruz ki sigara içsin Aga yazıklar olsun bizeKısa lark
Şike yapmış bakın arkadaşlar bu ben bile olsam yazıklar olsun tüüüüüüüüüüO soruyu senin için sormuştum
üzdün reisGardaşım umut içtiği sigara markasını bildik diye 50 şer ateşledi güzellik yaptı şimdi adama Lark alacak jestte bulunamıyoruz ki sigara içsin Aga yazıklar olsun bize
Bizim peder çok fena lark içiyor o lanet sigatayi 2 dal ust uste vakumlayınca olan kokuda çok pis bişeyKısa lark
İşine gelirse birader hizmet veriyoz alcaz karşılığını !!nasil komisyonmuş o öyle
%10 110 lira güzel para birinin hesabı kitlensede bizde çözsekBen %10 komisyon ile hallederim Erhan Erosus gibi dolandırıcılara kanma
O günün sabahında paparana sen uyurken 95 tl atmadım mı ağzımı açtırma benimmmmmŞike yapmış bakın arkadaşlar bu ben bile olsam yazıklar olsun tüüüüüüüüüü
Lan hatırlıyon mu bu forumun veteranları olarak sen ben kadir sabahlara kadar sohbet ederdik bu site ilk açıldığında hey gidi hey ya
440 liraya Antalyada bi hizmet var sevgili tadındaİşine gelirse birader hizmet veriyoz alcaz karşılığını !!
Kral bakiye 100 kalmış gel biz onu 500 yapalım :SdEkli dosyayı görüntüle 78618
varmı geliri ilaç olsun
Başıma mı kakıyosun şimdi vay beeee , ertesi gün sen uyurken ben de sana 26 mı ne yollamıştım konuşturtma beniO günün sabahında paparana sen uyurken 95 tl atmadım mı ağzımı açtırma benimmmmm
hadi umutcum geliyo sigara parasıEkli dosyayı görüntüle 78618
varmı geliri ilaç olsun
Helal olsun şimdi aklıma geldi seviyorum seniBaşıma mı kakıyosun şimdi vay beeee , ertesi gün sen uyurken ben de sana 26 mı ne yollamıştım konuşturtma beni
Örnekköy Olivia candır dalından koklaya koklaya alırsın boşver 440 liralığı440 liraya Antalyada bi hizmet var sevgili tadında
hemen döküldünüz her şeyi mkHelal olsun şimdi aklıma geldi seviyorum seni
Kasadaki 100 ü çekip sigara parası atmak istiyormuşsun hiç gerek yoktu valla cok sağol ama cok ısrar ediyorsun tamam hadi at tamam kırmıyım seniEkli dosyayı görüntüle 78618
varmı geliri ilaç olsun
Son paramdı o bide utan utan Bende seni seviyorum kardeşim benim .(1635339130 ) ÖptümHelal olsun şimdi aklıma geldi seviyorum seni