- 56,505
- 30,674
- 113
ne kadarUcuza aliyom ben
ne kadarUcuza aliyom ben
Dost dolar alırsam bozdurup kumarda yerim benMillet ev arsa alır altina dolara yatırım yapar adam ftn biriktiriyor
4 gaymene kadar
100 lira ver senin olsun uyarsa 16 tane4 gayme
Naptin dolandırdı beni dost100 lira ver senin olsun uyarsa 16 tane
zaman yaklaştı baya 250 liradan en az satarsınNaptin dolandırdı beni dost
Dost Kayserili misinzaman yaklaştı baya 250 liradan en az satarsın
yoo :dDost Kayserili misin
Bı ara şuraya 30/40 yazmanı temmenni ederim₺20.27
Vay be bizden aldığın 14 tane 280 olmuşBı ara şuraya 30/40 yazmanı temmenni ederim
Nasıl aldınız bunlarıtemmuza kadar mı ohoo. 300xftn var napim temmuza kadar bekleyip. ağa almak istiyor musun hala nedir durumun @Cubiter
Ewet öyle ya şu temmuz gelsede kurtulsam inşallah sorun cikmazVay be bizden aldığın 14 tane 280 olmuş
Sorun çikacagini zannetmiyorum ama kazandigin paranın yanında 70-80 bin ne kadar tatmin eder seni bilememEwet öyle ya şu temmuz gelsede kurtulsam inşallah sorun cikmaz
240 kSorun çikacagini zannetmiyorum ama kazandigin paranın yanında 70-80 bin ne kadar tatmin eder seni bilemem
En son 70-80 dedin diye hatırlıyorum parayı yatirmissin demek iyi bakalim hayirlisi bu arada vbette sporda kaybın varsa yarın ftn ye eklenecek bişeyler haberin olsun iyi gecelr
Ewet 70/80 k yatırım yaptım parasız gezerken elime geçen 100/200 TL ile xftn aldım hep ince ince sık dokudum arada 20/30/40 k slotlarda vurunca bulabildigimi aldımEn son 70-80 dedin diye hatırlıyorum parayı yatirmissin demek iyi bakalim hayirlisi bu arada vbette sporda kaybın varsa yarın ftn ye eklenecek bişeyler haberin olsun iyi gecelr
Şöyle birşeyde var temmuzda açilir açilmaz herkes satacak ve keskin bir düşüş olur bende çok anlamam ama kripto piyasası öyle sende araştirmani yap ona göre açıldığı gibi yüksekten satmaya bakEwet 70/80 k yatırım yaptım parasız gezerken elime geçen 100/200 TL ile xftn aldım hep ince ince sık dokudum arada 20/30/40 k slotlarda vurunca bulabildigimi aldım
Ama temmuzda bendekiler 250 k falan olacak aksilik olmazsa 80 k yatırıp 250 k kazanmış olcaz 3/4 ayda
Ewet anında düşecek simsarlar benden 3 saat önce satmış olacakŞöyle birşeyde var temmuzda açilir açilmaz herkes satacak ve keskin bir düşüş olur bende çok anlamam ama kripto piyasası öyle sende araştirmani yap ona göre açıldığı gibi yüksekten satmaya bak
Asıl olay çok düşerse muhtemelen o düştüğü yerden de tekrar iyi yükselecek yani diyelimki 16-17 ye sattın 10 a kadar gitti 10 da bı daha aldın tekrar 15 i görebilir dediğim gibi çok anlamıyorum ama bir ara uğrastim kripto olayıyla ordan kalma biraz tecrübem varEwet anında düşecek simsarlar benden 3 saat önce satmış olacak
O yüzde 4/5 TL'ye aldım 20 tlde kalacağını bilsem 9/10 TL bile veririm