- 3,817
- 2,837
- 113
Fredin yokluğu ve İsmail eaglein varlığıyla Galatasaray kazanır
La sahanızda şampiyonluk kupasını kaldırdık ne anlatıyon daha ne rezilliğiniz kaldı 😆İste 2 mac ust uste ondan bahsediyorum zaten. Bir de bak bakalim genel klasmanda derbilerde kim önde
Biz de sizin sahanizda kupa kaldirirdik sampiyon geldik ama yapmadik o kadar cingene degiliz. 6-0 rezilliginiz hâlâ devam ediyorLa sahanızda şampiyonluk kupasını kaldırdık ne anlatıyon daha ne rezilliğiniz kaldı 😆
😂😂 Oğlum sakamisin sen 0 isabetli şut atacakmis bilmem ne sizi gidi büyükekşi spor sizi 😂Ben gerçekten fenerbahçe'nin puan alma şansı olduğunu düşünmüyorum. Torrentli sezon hariç son seneler kadıköy deplasmanları tamamen elimizde geçiyor. Geçen sene 2 maçta şutlarını bile hatırlamıyorum yine aynı şekilde akıllı oynadığımız bir senaryoda 0 isabetli şutla bitirirler.
Helal dimitri petkovBiz de sizin sahanizda kupa kaldirirdik sampiyon geldik ama yapmadik o kadar cingene degiliz. 6-0 rezilliginiz hâlâ devam ediyor
Okan hoca formunu yakalamış ziyech ı oynatırsa 3 daha atar geliriz. Okana güvenmediğim için beraberlik diyorum
İyi ki 2 mac kazandılar havalar bak psikolojik ustunlukmus hahahahaHelal dimitri petkov
Mazide kayıtlı 7-1lik skor var eski defterleri mi açalım bana uyar köyferans güzeli 🤣Biz de sizin sahanizda kupa kaldirirdik sampiyon geldik ama yapmadik o kadar cingene degiliz. 6-0 rezilliginiz hâlâ devam ediyor
Ben maç sonu ruh hastası bı arkadaşa yorum yapacağımİyi ki 2 mac kazandılar havalar bak psikolojik ustunlukmus hahahaha
En azindan şeref golumuzu atmisiz o da milattan onceMazide kayıtlı 7-1lik skor var eski defterleri mi açalım bana uyar köyferans güzeli 🤣
Onlara gelince mazide derler 20 küsur sene onceki aldığı kupaları söylerler puhahahaahaEn azindan şeref golumuzu atmisiz o da milattan once
Yav 20 sene yenememisler 2 mac ust uste kazanmislar psikolojik ustunluk diyorlar gel de gülme yaOnlara gelince mazide derler 20 küsur sene onceki aldığı kupaları söylerler puhahahaaha
7 tane de yemişsiniz şerefiniz 1 gollük müEn azindan şeref golumuzu atmisiz o da milattan once
Hadi Adnan Oktar kedicigi sen ilk önce kophang yende bu kadroyla sonra kadrosu kötü olan takıma laf et GT zoruyla kendi sahinizda 2.1 yeniyorsun tarihin en kotu bjksiniYav hepsini her sezon çatır çutur ezsekte yine ağlayacaklar yine ağlayacaklar kargasından bülbülüne kadar 😆 @cyber5757
Yok 6 gollük hem de 10 kişiyle7 tane de yemişsiniz şerefiniz 1 gollük mü
Seninle muhattap olan yok siz takımınızı alkışlama çağırıp ana avrat küfür etmeyi bilirsiniz ancakHadi Adnan Oktar kedicigi sen ilk önce kophang yende bu kadroyla sonra kadrosu kötü olan takıma laf et GT zoruyla kendi sahinizda 2.1 yeniyorsun tarihin en kotu bjksini
Bunlar hep bir zaten koçtaş kardeşliği köyferensda averaj takımının bunlara yatmasından belli zaten sıkıntı yok gerekeni yaparız ikisinede 🤣Yav hepsini her sezon çatır çutur ezsekte yine ağlayacaklar yine ağlayacaklar kargasından bülbülüne kadar 😆 @cyber5757
Sıkıntı yok yeğen senin yorumun beni kızdırmaz1-2 abim hariç bazı kisilerin yorumları çok komik 😂😂😂😂 neyse maç sonu bakarız