Dimitricim 23 şampiyonlukla 4 yıldızımız armamızda ligin kralı belli istediğinle avunmaya çalış 😆Yok 6 gollük hem de 10 kişiyle
Dimitricim 23 şampiyonlukla 4 yıldızımız armamızda ligin kralı belli istediğinle avunmaya çalış 😆Yok 6 gollük hem de 10 kişiyle
Konu şampiyonluk degil konu derbiler psikolojik ustunluk diyorsun 2 mac kazaninca ondan bahsediyoruz, 20 sene agladiniz bu kadar üstünlük demedik bu ne cingenelikDimitricim 23 şampiyonlukla 4 yıldızımız armamızda ligin kralı belli istediğinle avunmaya çalış 😆
Yav amaan he de geç sorsan en büyük kendileriBunlar hep bir zaten koçtaş kardeşliği köyferensda averaj takımının bunlara yatmasından belli zaten sıkıntı yok gerekeni yaparız ikisinede 🤣
Yav dostum senden nefret etmeye basladim harbiden nasil adamsin sen awBunlar hep bir zaten koçtaş kardeşliği köyferensda averaj takımının bunlara yatmasından belli zaten sıkıntı yok gerekeni yaparız ikisinede 🤣
Muhatap olma takımları köy takımına döndü hoşgör psikolojileri bozuktur 🤣Seninle muhattap olan yok siz takımınızı alkışlama çağırıp ana avrat küfür etmeyi bilirsiniz ancak
Ulan her yorumun tahrik edici adam akilli guzel yorumlar yap ölurmusunBunlar hep bir zaten koçtaş kardeşliği köyferensda averaj takımının bunlara yatmasından belli zaten sıkıntı yok gerekeni yaparız ikisinede 🤣
Ban yemekten bikmadinMuhatap olma takımları köy takımına döndü hoşgör psikolojileri bozuktur 🤣
Sen beni bilirsin ben seni bilirim abi, ben senin yorumlarının sebebini bildiğimden dolayı seni ayrı tuttum zatenSıkıntı yok yeğen senin yorumun beni kızdırmaz
Ortak kaç kaç biter maç ben 2-2 diyorum 1 gol 1 asist şimanski yapar 1 gol bi asiste icardiYav arkadaş Anlamak zor ,Gel sakalaş illa herşeyi tartışma boyutunami taşıcaksin, her fb bjk konularinda varsın @cyber5757 her hafta banlaniyon
Üzdü dost zayıf rakibine ne demekNeyse son yorumu yapayim Fener zayif rakibine acımaz 3 atar yollariz 😎
1 1 veya 2 1 biter net tahminimOrtak kaç kaç biter maç ben 2-2 diyorum 1 gol 1 asist şimanski yapar 1 gol bi asiste icardi
Takılıyoruz looÜzdü dost zayıf rakibine ne demek
Bravo dimitricim şuan 6 yıldız olduKonu şampiyonluk degil konu derbiler psikolojik ustunluk diyorsun 2 mac kazaninca ondan bahsediyoruz, 20 sene agladiniz bu kadar üstünlük demedik bu ne cingenelik