Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Kim Kazanır?

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,986
17,292
113
Fenerin kadroda en çekindiğim oyunculardan biri olan Fred yok diğer bi tehlike Syszmanski , umarım kötü bi maç geçirir orta sahada İsmail oynarsa banko 1-2 hata yapacağını düşünüyoeum
Bizde Sanchez oynasın yeter bana, bizim takım adamakıllı oynadıkça fenerde kimin oynayip oynamadığı çok mühim değil bence dost

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Bizde Sanchez oynasın yeter bana, bizim takım adamakıllı oynadıkça fenerde kimin oynayip oynamadığı çok mühim değil bence dost
Aga syzsmanskiyi çok beğeniyorum soluna çekince tehlike pasları da güzel onun dışında fredin olmaması çok iyi diğerlerini beğenmiyorum pek ferdi haricinde

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,828
47,739
113
Gel hele ihtiyar derbi zamanına sözleşmiştik gel 😄 @Hayat1kumar
Buyur kardes.ne istiyorsun tam olarak?mac ne olur diye soruyorsan fred eksik olmamis olsaydi fener yener diye rahat soylerdim ama suan soyleyemiyorum.ben sahsen macin beraberlige daha yakin oldugunu dusunuyorum oranlara falan bakmadim daha muhtemelen fener favoridir.ayrica soyle bi durum daha var ismail kartalda yenemiyorsan yenilme mantiginin daha on planda olacagini dusunuyorum 2 takimda en azindan yenilmemek pesinde olucak gibi bi his var icimde.dedigim gibi fredin yoklugu bu maci cok fazla etkiler

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Buyur kardes.ne istiyorsun tam olarak?mac ne olur diye soruyorsan fred eksik olmamis olsaydi fener yener diye rahat soylerdim ama suan soyleyemiyorum.ben sahsen macin beraberlige daha yakin oldugunu dusunuyorum oranlara falan bakmadim daha muhtemelen fener favoridir.ayrica soyle bi durum daha var ismail kartalda yenemiyorsan yenilme mantiginin daha on planda olacagini dusunuyorum 2 takimda en azindan yenilmemek pesinde olucak gibi bi his var icimde.dedigim gibi fredin yoklugu bu maci cok fazla etkiler
Sohbet edecektik derbi zamanı ilk biz yenecez başkasına yenilmeyin diye şakalaşmıştık. İhtiyarlık işte unutuyorsun 😄

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Bende bizim Okana güvenemiyorum acayip acayip kadro yapıyor nasıl bir taktiğe döndüyse Icardiyi besleyemiyor takım

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,282
6,479
113
Fenerbahçe en az 2 farklı kazanır Galatasaray maç kazanıyor ama ben bu sene Avrupa dışında güzel oyunla kazandigi bir maç hatırlamıyorum

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,155
12,048
113
2-0 fener alıcak buda burda kalsın sabaha kadar oynansa 2.5 olmıycak ve gs alamaiycak ve kırmızı kart yağmuru olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...