- 8,876
- 9,606
- 113
Efes ilkyari alir diyorum senin varmi fikrinÜzdü dost zayıf rakibine ne demek
Efes ilkyari alir diyorum senin varmi fikrinÜzdü dost zayıf rakibine ne demek
Ula Yunan neyine guveniyon takım ful eyt li icardi zaha kerem ziyech tokat manyağı yapar fazla uçma gülümGs 2 maç ust uste kazaninca bunlar fena havaya girmis fener koyar havalar söner
Bizde Sanchez oynasın yeter bana, bizim takım adamakıllı oynadıkça fenerde kimin oynayip oynamadığı çok mühim değil bence dostFenerin kadroda en çekindiğim oyunculardan biri olan Fred yok diğer bi tehlike Syszmanski , umarım kötü bi maç geçirir orta sahada İsmail oynarsa banko 1-2 hata yapacağını düşünüyoeum
Sal onu dost, her sene olduğu gibi erken şampiyonluk sendromu yaşıyorlarUla Yunan neyine guveniyon takım ful eyt li icardi zaha kerem ziyech tokat manyağı yapar fazla uçma gülüm
Toplam üst oynadım 2li yaptım cambuur 1.5 üst atar laEfes ilkyari alir diyorum senin varmi fikrin
Hmmm basko ii hucum yapiyor bi bakalim analiz edeyimToplam üst oynadım 2li yaptım cambuur 1.5 üst atar la
Dalga mı geçiyorsun dost, böyle önemli bir maçta Galatasaray'ın 2 fark atacağını düşünmek tamamen amatörlük. En az 7 fark görüyorumHandikap lı Galatasaray tokatlar
Bol sayı bekliyorumHmmm basko ii hucum yapiyor bi bakalim analiz edeyim
Aga syzsmanskiyi çok beğeniyorum soluna çekince tehlike pasları da güzel onun dışında fredin olmaması çok iyi diğerlerini beğenmiyorum pek ferdi haricindeBizde Sanchez oynasın yeter bana, bizim takım adamakıllı oynadıkça fenerde kimin oynayip oynamadığı çok mühim değil bence dost
Doğrudur kankam büyükekşispor cart curt hadi mutlu ol pazar günü yalı çocuğuna söversin ocakta 2 transfer yapıp güdmeye devam eder seni😂😂 Oğlum sakamisin sen 0 isabetli şut atacakmis bilmem ne sizi gidi büyükekşi spor sizi 😂
Buyur kardes.ne istiyorsun tam olarak?mac ne olur diye soruyorsan fred eksik olmamis olsaydi fener yener diye rahat soylerdim ama suan soyleyemiyorum.ben sahsen macin beraberlige daha yakin oldugunu dusunuyorum oranlara falan bakmadim daha muhtemelen fener favoridir.ayrica soyle bi durum daha var ismail kartalda yenemiyorsan yenilme mantiginin daha on planda olacagini dusunuyorum 2 takimda en azindan yenilmemek pesinde olucak gibi bi his var icimde.dedigim gibi fredin yoklugu bu maci cok fazla etkilerGel hele ihtiyar derbi zamanına sözleşmiştik gel 😄 @Hayat1kumar
Sohbet edecektik derbi zamanı ilk biz yenecez başkasına yenilmeyin diye şakalaşmıştık. İhtiyarlık işte unutuyorsun 😄Buyur kardes.ne istiyorsun tam olarak?mac ne olur diye soruyorsan fred eksik olmamis olsaydi fener yener diye rahat soylerdim ama suan soyleyemiyorum.ben sahsen macin beraberlige daha yakin oldugunu dusunuyorum oranlara falan bakmadim daha muhtemelen fener favoridir.ayrica soyle bi durum daha var ismail kartalda yenemiyorsan yenilme mantiginin daha on planda olacagini dusunuyorum 2 takimda en azindan yenilmemek pesinde olucak gibi bi his var icimde.dedigim gibi fredin yoklugu bu maci cok fazla etkiler
Bende bizim Okana güvenemiyorum acayip acayip kadro yapıyor nasıl bir taktiğe döndüyse Icardiyi besleyemiyor takımBuyur kardes.ne istiyorsun tam olarak?mac ne olur diye soruyorsan fred eksik olmamis olsaydi fener yener diye rahat soylerdim ama suan soyleyemiyorum.ben sahsen macin beraberlige daha yakin oldugunu dusunuyorum oranlara falan bakmadim daha muhtemelen fener favoridir.ayrica soyle bi durum daha var ismail kartalda yenemiyorsan yenilme mantiginin daha on planda olacagini dusunuyorum 2 takimda en azindan yenilmemek pesinde olucak gibi bi his var icimde.dedigim gibi fredin yoklugu bu maci cok fazla etkiler
Bro o zaman 2 takimda bakireydi artik deillerSohbet edecektik derbi zamanı ilk biz yenecez başkasına yenilmeyin diye şakalaşmıştık. İhtiyarlık işte unutuyorsun 😄
İki takımda da eksikler var ama çekişmeli güzel bir maç olacak bence. Sağı solu kırıp dökmeden güzelce izleriz inşallah 😄Bro o zaman 2 takimda bakireydi artik deiller
Umarim broİki takımda da eksikler var ama çekişmeli güzel bir maç olacak bence. Sağı solu kırıp dökmeden güzelce izleriz inşallah 😄