Bir önceki yoruma bak bu kurallar olursa hiç bir beleşçi faydalanamayacakBence olmamalı, onlarca belesci var zaten bir o kadarı daha gelir duyan kapıyı çalmadan içeri girer 😁 şahsen ben iki üç kez etkinlik yaptım her etkinlikte 1000 + 1000 +500 dağıttım ama hemen hemen hiç etkinliğe katılmıyorum. Bu kumbara olayına da sıcak bakmıyorum. Yinede çoğunluğun ve yönetimin evet demesine boynumuz kıldan ince... Teşekkürler iyi geceler olsun tüm gönlü güzel dostlara
Kanka denilen şekilde olur freebet kuponlari haric gelirse çekiliş açmak sart olacak ve minimum bastigi 50 tl olacak en az 3 kupon paylaşacak bu durumda kaybı 150 tl civarı olur crkikisten 50 tl kazanmak için kimse 150 kaybetmez mantıklı kurallar ile olurDusunce güzel bizde dusunduk ama kıymeti yok yine sen ben verecek ronaldo messi alacak öyle forumdaslar var her etkinlikte var her yerde varlar kazanıyorlar 4 5 6k hiç ama hiç alakası yok sadece kupon paylaşıyor bu adamlarin karakteri degismez enayiligin anlami yok bu iş tutmaz yani
Öyle bir şey söz konusu değil ayrica fon 5k civarini gecerse forum için de ufak bi kısım bırakılır daha güzel olurEtkinlik guzel ama sorun cikaran kisiler olur gonderdikleri parayi geri falan isteyen olur 😀
freebet kuponlarına niye takıldın kardeşim ordan verilecek para sahte miKanka denilen şekilde olur freebet kuponlari haric gelirse çekiliş açmak sart olacak ve minimum bastigi 50 tl olacak en az 3 kupon paylaşacak bu durumda kaybı 150 tl civarı olur crkikisten 50 tl kazanmak için kimse 150 kaybetmez mantıklı kurallar ile olur
Umutla bayram dışında herkes faydalanabilir😂😂Kumbarayı çalmaya hazırım
Neden Umut ben napmışımUmutla bayram dışında herkes faydalanabilir😂😂
Heryerden cikiyonuz olum siz😂😂Neden Umut ben napmışım
en kral gelirse çekilişi umut yapıyo, kuponu koyuyo nescafe yapmaya gidiyorum döndüğümde etkinlik bitmiş oluyo anında görüntü acısızUmutla bayram dışında herkes faydalanabilir😂😂
Anca belirli tarihten sonra foruma katilanlar ve belirli mesaj sayisi altinda olanlar katiomazsa olurÖyle bir şey söz konusu değil ayrica fon 5k civarini gecerse forum için de ufak bi kısım bırakılır daha güzel olur
Yazıklar olsun umut senede 1 2 kere cikiyo onuda göndermiyorlar🤣Heryerden cikiyonuz olum siz😂😂
Bunu duymamış olayım dancy bey ben forumdan etkinlik kazandığım zaman harcamaya kıyamıyorum 1 yılda 2 kere denk geliyoHeryerden cikiyonuz olum siz😂😂
Mantıklı ama işte @Umutks41 ve ben gibi dostlar varken o kumbara çalınır 🤣Bir önceki yoruma bak bu kurallar olursa hiç bir beleşçi faydalanamayacak
Bahsettiğim etkinlikte çıkmak değil ya😂Yazıklar olsun umut senede 1 2 kere cikiyo onuda göndermiyorlar🤣