Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Forumda Kumbara Özelliği

Forumda kumbara özelliği yapılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,057
794
113
Bence olmamalı, onlarca belesci var zaten bir o kadarı daha gelir duyan kapıyı çalmadan içeri girer 😁 şahsen ben iki üç kez etkinlik yaptım her etkinlikte 1000 + 1000 +500 dağıttım ama hemen hemen hiç etkinliğe katılmıyorum. Bu kumbara olayına da sıcak bakmıyorum. Yinede çoğunluğun ve yönetimin evet demesine boynumuz kıldan ince... Teşekkürler iyi geceler olsun tüm gönlü güzel dostlara

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Bence olmamalı, onlarca belesci var zaten bir o kadarı daha gelir duyan kapıyı çalmadan içeri girer 😁 şahsen ben iki üç kez etkinlik yaptım her etkinlikte 1000 + 1000 +500 dağıttım ama hemen hemen hiç etkinliğe katılmıyorum. Bu kumbara olayına da sıcak bakmıyorum. Yinede çoğunluğun ve yönetimin evet demesine boynumuz kıldan ince... Teşekkürler iyi geceler olsun tüm gönlü güzel dostlara
Bir önceki yoruma bak bu kurallar olursa hiç bir beleşçi faydalanamayacak

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,114
76,979
113
Dusunce güzel bizde dusunduk ama kıymeti yok yine sen ben verecek ronaldo messi alacak öyle forumdaslar var her etkinlikte var her yerde varlar kazanıyorlar 4 5 6k hiç ama hiç alakası yok sadece kupon paylaşıyor bu adamlarin karakteri degismez enayiligin anlami yok bu iş tutmaz yani

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Etkinlik guzel ama sorun cikaran kisiler olur gonderdikleri parayi geri falan isteyen olur 😀

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Dusunce güzel bizde dusunduk ama kıymeti yok yine sen ben verecek ronaldo messi alacak öyle forumdaslar var her etkinlikte var her yerde varlar kazanıyorlar 4 5 6k hiç ama hiç alakası yok sadece kupon paylaşıyor bu adamlarin karakteri degismez enayiligin anlami yok bu iş tutmaz yani
Kanka denilen şekilde olur freebet kuponlari haric gelirse çekiliş açmak sart olacak ve minimum bastigi 50 tl olacak en az 3 kupon paylaşacak bu durumda kaybı 150 tl civarı olur crkikisten 50 tl kazanmak için kimse 150 kaybetmez :) mantıklı kurallar ile olur

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Kanka denilen şekilde olur freebet kuponlari haric gelirse çekiliş açmak sart olacak ve minimum bastigi 50 tl olacak en az 3 kupon paylaşacak bu durumda kaybı 150 tl civarı olur crkikisten 50 tl kazanmak için kimse 150 kaybetmez :) mantıklı kurallar ile olur
freebet kuponlarına niye takıldın kardeşim ordan verilecek para sahte mi :)

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,801
9,221
113
Herkes katılsın ama Askerler katılmasın rica ediyorum 😄

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,439
23,311
113
Çekilişke kimseye para vermem vermedim takip eden herkese vermeye calıstım by kadar basit :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...