Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Forumda Kumbara Özelliği

Forumda kumbara özelliği yapılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,439
23,311
113
En cokta recebten alacagım var nerde la o :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,114
76,979
113
Kanka denilen şekilde olur freebet kuponlari haric gelirse çekiliş açmak sart olacak ve minimum bastigi 50 tl olacak en az 3 kupon paylaşacak bu durumda kaybı 150 tl civarı olur crkikisten 50 tl kazanmak için kimse 150 kaybetmez :) mantıklı kurallar ile olur
Yok kanka ben sana söyleyim konu tartismayla bitecek shellac kilitleyecek güzel düşüncen için teşekkürler dost ilerleyen zamanlarda ilgilenecegiz notuyla 🤣

Werty07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
364
142
43
Valla bence toplansın altın günü gibi hergün toplanan para 1kişiye verilsin herkes bir ihtiyacını gidersin

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Böyle şeyler yapacağınıza watsap grubu kurcanız güvenilir kişiler altın günü gibi bişey yapcanız her ay para birinde toplancak

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
freebet kuponlarına niye takıldın kardeşim ordan verilecek para sahte mi :)
Freebet kuponlarindan gelirse çekiliş acip bilerek kaybeder adam nasilsa freebet o yüzden gerçek parasını basmış olacak ki hem kaybetmeyi göze alamasın hemde daha çok fayda sağlar adam 20 freebet ile max 100 çekiyor basar 3 kupon yapar freebetlerden hepsi kaybeder gelir bide ödül alır olmaz öyle has cebinden para basacak minimum vastigi kazansin kaybetsin 150 tl olacak

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,057
794
113
Böyle şeyler yapacağınıza watsap grubu kurcanız güvenilir kişiler altın günü gibi bişey yapcanız her ay para birinde toplancak
Umut dosttan inci altın değerinde bir öneri buna varım ben 🤨

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,931
47,258
113
Beyler sizce böyle bir olay yapılması hoş olmazmi?
Her kupon kazancı sağlayan üyeler forum hesabına belli bir miktar para yollasalar akabinde de toplanan paralarla üyelere etkinlikler ve dağıtımlar yapılsa güzel olmazmi sizce?
Ya yemin ederimki benzerini ben dusunmustum ama kumbara degilfe bi havuz dusundum.kupon paylasip kazanc saglayan uyeler isterlerse havuza para atip bi birikim saglanabilir daha sonra bu para ile forum ici etkinlik yapilabilir gibi ...

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,963
15,762
113
Umut bu tarz aykırı ve anarşist düşünceler içine girmen senin aleyhine olabilir😂
Ha ben doğru Ya da yanlış demiyorum yanlış anlama😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...