eyvallah kardeşim kesene bereket faturaları halletmene sevindim13 kisiyede atıyorum 10 tl baştan beri takip eden kisilere 20 tl atitorim 3 kisi icin crkilise gerek yok gecende aynisi yaptim begenen 17 kiso vardi hepsine attim bosverin herkes sevinsin
en baştan burdaydık baba13 kisiyede atıyorum 10 tl baştan beri takip eden kisilere 20 tl atitorim 3 kisi icin crkilise gerek yok gecende aynisi yaptim begenen 17 kiso vardi hepsine attim bosverin herkes sevinsin
Adama bak kral hareket senin gibiler daha cok kazansin kardesim kesene bereket13 kisiyede atıyorum 10 tl baştan beri takip eden kisilere 20 tl atitorim 3 kisi icin crkilise gerek yok gecende aynisi yaptim begenen 17 kiso vardi hepsine attim bosverin herkes sevinsin
Teşekkürler dostum kazancın daim olur inşallah13 kisiyede atıyorum 10 tl baştan beri takip eden kisilere 20 tl atitorim 3 kisi icin crkilise gerek yok gecende aynisi yaptim begenen 17 kiso vardi hepsine attim bosverin herkes sevinsin
uyar paşam allah razı olsun sendenUyarmi beyler size hak gecmez boylelikle
Sen nasıl istersen dostum gönlünden nasıl geçiyorsaUyarmi beyler size hak gecmez boylelikle
belli etsin kendini beyler en baştan beri olanlar belli zatenAma bastan beri tskip eden 5 6 kisinin listesini cikartirmisiniz beyler sarjda yaziyorim valla baya uğraş olur bana
Pcde olan bir arkadaş varsa iyi olurAma bastan beri tskip eden 5 6 kisinin listesini cikartirmisiniz beyler sarjda yaziyorim valla baya uğraş olur bana