- 3,108
- 1,181
- 113
Millet yüklemiş, bizde neden bu çıkıyor kiBu sorunu çözebilen daha cikmadi
Millet yüklemiş, bizde neden bu çıkıyor kiBu sorunu çözebilen daha cikmadi
Kartımı masterpass a kaydet tikini alınca sorun çözüldüBu sorunu çözebilen daha cikmadi
Kardeş bilmiyorum uzmanlar var belki bir yol gosterirlerMillet yüklemiş, bizde neden bu çıkıyor ki
HallettimKardeş bilmiyorum uzmanlar var belki bir yol gosterirler
Benimde kardeşim puanım 1500 icram yok düzenli öderim kredi kartlarimi bana ne bir veresiye limit ne kredi kartı verdiler ben bu işi anlamadım vallaYa adam 30 icram var diyor 50k kart veriyorlar bizim puan idare eder icra yok hiçbişey vermiyor hayret bişey
Evrak onay falan uzun bekletmeyecek bir yol var mıDostlar kart elime geldi razer gold alırken yabancı kartla oyın kodu alınmaz hatası veriyor papara kartı tanımıyor. Alternatif bozdurma var mı
kassayı indireceksinEvrak onay falan uzun bekletmeyecek bir yol var mı
doğru diyon brom hemen pederin üstüne açıyomkendinize borç yapmayın
Onay süreci uzun mu dostkassayı indireceksin
Finansbankın mı bu kassakassayı indireceksin
Ben bynogamede bozmuştumDostlar kart elime geldi razer gold alırken yabancı kartla oyın kodu alınmaz hatası veriyor papara kartı tanımıyor. Alternatif bozdurma var mı
Zarar ettin arkadaşım sen gonuşma sonerBen bynogamede bozmuştum
RezBu a101 limiti bozdurduydum geri ödedim şimdi yine bozdurmak istiyorum siz nasıl bozdurdunuz
Fark ediyor demedik atom parçaladın sanki neyin tribi dost. İnsan gibi bir soru sordum eyw hayırlı işlerfinansbank sikensbank fark etmiyor oraya kartla para yükleyebiliyorsun üstelik %3.5 komisyon