Dimi kim en fazla borçlanacak yarışı olmuşAbartma be kardeşim. Aldıysan aldın tamamda sanki havadan bağış yaptılar sana. Neden övünüyorsun bu kdr.
Dimi kim en fazla borçlanacak yarışı olmuşAbartma be kardeşim. Aldıysan aldın tamamda sanki havadan bağış yaptılar sana. Neden övünüyorsun bu kdr.
Tamm emmoglu 😍Böyle konuşmayalım yine de kötü söz sahibine aittir
sıfır(0) icrası olan @Penguen0 şizofrenine sorİcra olayı maaşa mi geliyor yoksa eve eşyaya var mı hocam, ne kadar süre sonra bu duruma varıyor bide
Icralarimi goremeden gözün açık gidecek 😂😂 tamam icram yok mutlu ol iki gözümün çiçeğisıfır(0) icrası olan @Penguen0 şizofrenine sor
40 icrası var(yersen) ahahjkdkdm
iyice deli yaptın kendini dayı 😀 deli numarasımı yapıyorsun vuracam tokadıbu arkadaşın 10 cümleden 9 u yalan
bir @emregok48 vakası daha dikkat edin
bunların gazına gelipte kendinizi çıkmaza sokmayın.
Iyice deli oldun sen akh agsh😂😂😂😂😂Evii arabası varmış aynı zamanda 40 tane de icrası varmış ahsshsjsjdf
cebinde 1 TL var mı bakayım sosyal medya şizofreni seni
wake up to reality
Maaşın 4 te 1 kesilir ,3 ay ödemezsen banka avukata paslar avukat seni arar icraya verecez borcunu öde diye ödemezsen icraya verir,İcra olayı maaşa mi geliyor yoksa eve eşyaya var mı hocam, ne kadar süre sonra bu duruma varıyor bide
lokumu ben değil sen yemişsin hayal dünyasında yaşıyorsun 😂Iyice deli oldun sen akh agsh😂😂😂😂😂
Dostum akbank tahsilatta çalışıyorum ben sen Ali koç değilsen 10.icradan sonra kimse sana 1 lira kredi kartı vermez ben sana 40 demiyorum bak 11 icranın ssni uyaptan atarsan aha da şerefsizim ki anında sana 5k atmazsamIyice deli oldun sen akh agsh😂😂😂😂😂
Ar namus şeref uzerine söz verDostum akbank tahsilatta çalışıyorum ben sen Ali koç değilsen 10.icradan sonra kimse sana 1 lira kredi kartı vermez ben sana 40 demiyorum bak 11 icranın ssni uyaptan atarsan aha da şerefsizim ki anında sana 5k atmazsam
Buyur bekliyorumAr namus şeref uzerine söz ver
at 30 tane icra 2500 de bendenAr namus şeref uzerine söz ver
La cebinde 1 tl yok 5k nasi atacanBuyur bekliyorum
Dostum ben şerefim üzerine yemin ediyorum eski üyeyim lütfen sözünde durup atar mısın atacaktın yaLa cebinde 1 tl yok 5k nasi atacan
olm sen bakma ona lanLa cebinde 1 tl yok 5k nasi atacan