- 21,286
- 13,905
- 113
Barem aynı devam
O kdr yokluktasin he?yarın sanada yaptıralım roll para bitmezseDeneme aldım bi siteden 15 dkda geldi 😂 brezilya evler iy atar, recife iy 1.5 üst.
250 > 1500 yap 200çek
Haha yok dayı sağolasın.O kdr yokluktasin he?yarın sanada yaptıralım roll para bitmezse
%50 yatırım bonusu aldım çevrim yapıyordum dayıcımNiye oynadın o zaman makine dayıcığım
Aman ha bitmesin 31 rinci sırayı bekliyoz da dDO kdr yokluktasin he?yarın sanada yaptıralım roll para bitmezse
Brok 4-5 faul kacırmasa baya ıyıydık14 sayıya won Reco
Kayıp bonusundan başka bonus kullanmıyoruz bol şans%50 yatırım bonusu aldım çevrim yapıyordum dayıcım
Hala baya iyiyiz barem 224.5Brok 4-5 faul kacırmasa baya ıyıydık
En kutsal siradasin bro sen. 😁 Yarın için şuan aklımda olanlar @aSiRuH06 @Umutks41 @Metings1905 @drogba6 daha cokturda kafa durdu artık 😁Aman ha bitmesin 31 rinci sırayı bekliyoz da dD
Eyw adaş nbr nasilsinKazanmana sevindim dost tebrikler
Diğer olay ne kardeş bilmiyomki ben.hem.param yok diyosun hem rollinge hayır diyorsun elimden bu gelir.seninle bayagidir alış veriş yokdu hatta belkide hiç yokdur senin elin sıkı biraz başlangıç olurduHaha yok dayı sağolasın.
İşi biraktım ondan diğer olayda üstüne geldi toparlarız elbet
Cansın dost,,eyvlh..En kutsal siradasin bro sen. 😁 Yarın için şuan aklımda olanlar @aSiRuH06 @Umutks41 @Metings1905 @drogba6 daha cokturda kafa durdu artık 😁
Ezandan sonra Mı yarınEn kutsal siradasin bro sen. 😁 Yarın için şuan aklımda olanlar @aSiRuH06 @Umutks41 @Metings1905 @drogba6 daha cokturda kafa durdu artık 😁
8 kalmış la reco