- 26,792
- 26,188
- 113
4-6 nöbeti mi lays reis30 sayfa olunca bı uğriyim dedim
4-6 nöbeti mi lays reis30 sayfa olunca bı uğriyim dedim
Akşam devam edicez zaten bro bnde çok yorgunum geç kalkarimCansın dost,,eyvlh..
Sabah ezanina kadar yaptım yaptım,yoksa akşam ezanina kadar beni bulamazsın ))))
Yok ya nöbetden düştük yeter bu şafaktan sonra ben mi nöbet tutayım4-6 nöbeti mi lays reis
Adi bunlarDedık 4:30 14 atamadılar
Yedegınde yedegını soktular 3 dk 9 cıkmadıAdi bunlar
Çok kötü geçmiş 2.30 vardı 8 kalmistiDedık 4:30 14 atamadılar
Çok kötü kopmuş maç neyse sağlık olsun yarına sana bı joker hakkı tanirizYedegınde yedegını soktular 3 dk 9 cıkmadı
Yatıs seklı koydu fena sekıldeÇok kötü kopmuş maç neyse sağlık olsun yarına sana bı joker hakkı taniriz
Haklısın ama kolan maçlarda böyle oluyor bu on sezon maçlarında bide çok dikkat etmedim ama son perler hiç bı as oynamıyor sanırım ben geçen paso alt aldım son perler hepsi çok rahat geldi 5 dkda 30 çıkan maçta son 7 dk 14 cikdiYatıs seklı koydu fena sekılde
En az 10 serbest kactı son 6 dk sacma sapan seyler bastan kotu olaydı bu kadar koymazdı saglık olsun ne dıyımHaklısın ama kolan maçlarda böyle oluyor bu on sezon maçlarında bide çok dikkat etmedim ama son perler hiç bı as oynamıyor sanırım ben geçen paso alt aldım son perler hepsi çok rahat geldi 5 dkda 30 çıkan maçta son 7 dk 14 cikdi
Çühün saolsun reco yapcak bişey yok 1100 sana kaliyordu iyi paraydiEn az 10 serbest kactı son 6 dk sacma sapan seyler bastan kotu olaydı bu kadar koymazdı saglık olsun ne dıyım
Sırada kimse yoksa talibim dostumÇühün saolsun reco yapcak bişey yok 1100 sana kaliyordu iyi paraydi
Abey bu saatte ayaktayim yaptir bi rollÇühün saolsun reco yapcak bişey yok 1100 sana kaliyordu iyi paraydi
Bro yarına artık uyuycam seni etiketlemedim yarın sende yaparsinSırada kimse yoksa talibim dostum
Ben uyuycam Ömer yarın artık yedinmi hemen parayı laAbey bu saatte ayaktayim yaptir bi roll
Etiketlemistin ama sorun yokBro yarına artık uyuycam seni etiketlemedim yarın sende yaparsin