- 9,852
- 17,344
- 113
Yarisi odemeye gitti yarisini libidosu yuksek guney amerikalilar yidiBen uyuycam Ömer yarın artık yedinmi hemen parayı la
Yarisi odemeye gitti yarisini libidosu yuksek guney amerikalilar yidiBen uyuycam Ömer yarın artık yedinmi hemen parayı la
Canın saolsun.tg yaziyorsan tablet şarjda bro bana uzak buedan dmden yazYarisi odemeye gitti yarisini libidosu yuksek guney amerikalilar yidi
Bro öyle deil be yarın yapicaklara etiketlemeyi unuttum dedim yanlış anladın sen varsın listede ama çok geç geldinEtiketlemistin ama sorun yok
iyi uykular
Hamdolsun adaş şükür her sey yolunda isler güçler devam senden naber toparladin mi birazEyw adaş nbr nasilsin
ben dagıttgımdan vergi almamSen gel sen yap benim yaptığımı bro 😉 yaptır 11 kişiye 250lik roll vergi alma.o verdi 12. 13. 14. Kişi olarak devam edick
Yok topram neye kuselim bol kazançlarEyw hemso valla msjlari yeni okuyorum kusmeyin sonra
Uyan abi sabah olduEn kutsal siradasin bro sen. 😁 Yarın için şuan aklımda olanlar @aSiRuH06 @Umutks41 @Metings1905 @drogba6 daha cokturda kafa durdu artık 😁
Biride ben olabilirdim kral bol şansArkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
6da uyudum zaten la 11de kalkdik sanki nöbete gidicez m.Uyan abi sabah oldu
Evet bugün biraz toparladım kardesHamdolsun adaş şükür her sey yolunda isler güçler devam senden naber toparladin mi biraz
Kaç kez dağıttın?ben dagıttgımdan vergi almam
Cevap veriyorum 0Kaç kez dağıttın?
Bro sıraya 15 kisi koymuştuk daha 5 kişi yaptı sanirimDevam ediyorsa bende katılabilirim
Sezer sen yap istersen bro? Sen aradan çık.baska seçtiklerimizden aktif olan varsa oda yaparCevap veriyorum 0
Burdayım reıs
Sen yap bro.payco varsa yaz dmden yoksa papara yaz yoksa IBAN yaz.sartlsri biliyosun dimiBurdayım reıs
Olur abiSezer sen yap istersen bro? Sen aradan çık.baska seçtiklerimizden aktif olan varsa oda yapar