- 5,731
- 1,994
- 113
Bozuk mu yaotin dost bide nerden yaptinBorcum gecikmede. 59 gün olmuş. Dün aradılar yasal takip diye. Acilen 1400 TL bulmam lazım ödeme için...
Bozuk mu yaotin dost bide nerden yaptinBorcum gecikmede. 59 gün olmuş. Dün aradılar yasal takip diye. Acilen 1400 TL bulmam lazım ödeme için...
He reis bozum yaptım 6500 e 4 k almıştım telegramda güvenilir tek grup var zatenBozuk mu yaotin dost bide nerden yaptin
Peşinatsiz hic birsey alamazsınya bu limiti nasil seciyoruz beyler.. yardimci oclak varmilimit tanımlandı ama alirken hepsipay ile aliyorum 1 tl de yatirdim ancak kartinizda bakiye bulunmamaktadir diyor
Peşinatsiz hic birsey alamazsın
Paran varsa 5 6k pesinatla, saglam bi telefon al sat, bozumcuya bozarsan zarar edersin,e bu hazir lmitin anlami ne o zaman bosa yaptik hesapda o kadar para olacak yani bozanlar nasil bozuyor dostm bu limiti..
Gıda ürünlerinde olmuyor peşinat genelde onun dışında imkansız dediğin gibi hocam. Ama gıdada da garantisi yok ben iki kez ön ödemesiz gıda yaptım ama teknoloji ürünlerinde ön ödeme hep istedi.Peşinatsiz hic birsey alamazsın
Gidiyorsun bozum yapacak birini buluyorsun onlar peşinatı verip telefon falan sipariş veriyolar 6-7 binlik telefon alırlar peşinatı da ödeyip sana 3500-3000 bin para verirler ellerine cihaz ulaşınca sende taksitle onu ödersin böylee bu hazir lmitin anlami ne o zaman bosa yaptik hesapda o kadar para olacak yani bozanlar nasil bozuyor dostm bu limiti..
Para olsa herhalde bozumcu aramazlar kral 14 pro maxe kaç diyon cihaz yurt dışı miParan varsa 5 6k pesinatla, saglam bi telefon al sat, bozumcuya bozarsan zarar edersin,
45k limiti varmış, 45k limitin varsa bozumcuyla neden ugrasasinki, gider bi şekilde o 5 6 k peşinatı bulurPara olsa herhalde bozumcu aramazlar kral 14 pro maxe kaç diyon cihaz yurt dışı mi
Dostum yanlis anlamışsın galiba, ala bilen varsa ben alirim dedimPara olsa herhalde bozumcu aramazlar kral 14 pro maxe kaç diyon cihaz yurt dışı mi
İyi limitmis aynen bozumcu fena denk getirir sağlam para kaldırır bulunabilir 5-6 k ben 5 bin limiti var sanıyordum kral45k limiti varmış, 45k limitin varsa bozumcuyla neden ugrasasinki, gider bi şekilde o 5 6 k peşinatı bulur
45 limiti varmış peşinatıni sen ödersin 15-20 de üste verirsin kabul eden olur belki reisDostum yanlis anlamışsın galiba, ala bilen varsa ben alirim dedim
50 ksuur bine falan gelir oda sana aslinda45 limiti varmış peşinatıni sen ödersin 15-20 de üste verirsin kabul eden olur belki reis
Numarayı nasıl guncelliyoruz benimde öle bir sıkıntım varvalla bılmıyom dostum telefon no guncel degıldı fındeksden guncelledm bu lımıtı verdı bıde 2 banka ıcrada.
oha ya çok az veriyor be.faiz de koyuyor üzerine gecıkme bana sms geldıdedıgın adamla yapcam smdı 45.000 e 25.000 yapcak bısey yok zaten batıgız daha ne kadar batabılırızkı.s yarına ıns urun hemen ulasırsa gonderıcekmıs.
oha ya çok az veriyor be.faiz de koyuyor üzerine gecıkme bana sms geldı