Arkadaşlar bu iş resmen şu: adamlar sizden 10k alıyorsa 5k veriyor 25k alıyorsa 12.5k veriyor. Yani siz resmen herhangi bir adama kaşılıksız 12.5k, 5k veriyorsunuz. Aklınız alıyor mu bu durumu? Bu kadar mı bağımlı oldunuz?
Borç ödemek için yapıyorsan eyvallah ama gidip kumara atacaksan bu kadar da olmaz be kardesimdostum o zaman buyur sen al sen paramı yolla kabulmu bu kadar savunuyorsan ya yardım edıceksın baska bı anlamı yok.. emın ol zorda olmasak nıye bozalım zaten cıkamıyoruz dıpteyız kumar oynamakla alakası yok yanı...
Borç ödemek için yapıyorsan eyvallah ama gidip kumara atacaksan bu kadar da olmaz be kardesim
45e 26.500 atarımsu an 30k odemem var krdesım gelecek 25k ıle 15 ı acıl olanları oducem zatne ama 1 ay beklıcek olanlar var ıste o zamana kadar kalanı katlamaya calısıcam
45e 26.500 atarım
Aynen öyle arkadaşlar aklınızı başınıza alin bu adamlara neden para yediriyorsunuz kendiniz alın satın bu kadar mı düştünuz yazık bu paralara adam resmen yüzde 200 kar ediyor bu işte adam kazanıyor hepsiburada kazaniyor siz zarar ediyorsunuz bende bozum yapacaktim ama adam yarı fiyatına bozuyor şurada dişimi sikarim ayın 1 kadar kendim peşinat verip kendim alırım satarımArkadaşlar bu iş resmen şu: adamlar sizden 10k alıyorsa 5k veriyor 25k alıyorsa 12.5k veriyor. Yani siz resmen herhangi bir adama kaşılıksız 12.5k, 5k veriyorsunuz. Aklınız alıyor mu bu durumu? Bu kadar mı bağımlı oldunuz?
krdesm yokkı para pesınat keske vereıbılsek.. yok olmayan seyı nasıl verelım..Aynen öyle arkadaşlar aklınızı başınıza alin bu adamlara neden para yediriyorsunuz kendiniz alın satın bu kadar mı düştünuz yazık bu paralara adam resmen yüzde 200 kar ediyor bu işte adam kazanıyor hepsiburada kazaniyor siz zarar ediyorsunuz bende bozum yapacaktim ama adam yarı fiyatına bozuyor şurada dişimi sikarim ayın 1 kadar kendim peşinat verip kendim alırım satarım
Acele etme kardeşim başka bir yerden ummadığın anda para gelir biseyler olur eşe dosta rica et arkadaşlara rica et kendin al kendin sat emin ol sonra bana dua edersinkrdesm yokkı para pesınat keske vereıbılsek.. yok olmayan seyı nasıl verelım..
Acele etme kardeşim başka bir yerden ummadığın anda para gelir biseyler olur eşe dosta rica et arkadaşlara rica et kendin al kendin sat emin ol sonra bana dua edersin
Bu kan emicilere paranı kaptırma inan aciyorum yazık o parayahaklısın krdesm ama yalvarmadıgım dostum kalmadı kımsemız yok keske dedıgın gıbı olsada ypamasak bende cok ıstemıyorum.s ama su an en dıpteyım baska carem kalmadı.
Arkadaşlar bakmayın benim bonus kovaladigima bende bagimliydim ama bıraktım zararın neresinden dönerse iz kardır bırakın bu illeti ben sadece bonus kovaliyorum yemin ederim artık bu sitelere 5 kuruş para yatirmiyorum param cebimde kalıyor bu adamların oyunlarının hepsi hile hurda oyunlara mudahale ediyorlar kazanmazsiniz ben her türlü oyunu oynadım Allah'a şükür borçları icralari odeye odeye maaşımdan kesile kesile zor durumda kala kala ödedim şimdi borcum yok 4 deneme bedel oldu şimdi bankayla arayı düzeltmeye calisiyorumBu kan emicilere paranı kaptırma inan aciyorum yazık o paraya
Arkadaşlar bakmayın benim bonus kovaladigima bende bagimliydim ama bıraktım zararın neresinden dönerse iz kardır bırakın bu illeti ben sadece bonus kovaliyorum yemin ederim artık bu sitelere 5 kuruş para yatirmiyorum param cebimde kalıyor bu adamların oyunlarının hepsi hile hurda oyunlara mudahale ediyorlar kazanmazsiniz ben her türlü oyunu oynadım Allah'a şükür borçları icralari odeye odeye maaşımdan kesile kesile zor durumda kala kala ödedim şimdi borcum yok 4 deneme bedel oldu şimdi bankayla arayı düzeltmeye calisiyorum tedavi gördüm kumar için ayaktan tedavi
Çok mantıklı dost bende şu limit olsa maaşın yarısı ile pesinat oderdim45k limiti varmış, 45k limitin varsa bozumcuyla neden ugrasasinki, gider bi şekilde o 5 6 k peşinatı bulur
hiç bu gibi durumlara düşmedim diyosan inanmamArkadaşlar bu iş resmen şu: adamlar sizden 10k alıyorsa 5k veriyor 25k alıyorsa 12.5k veriyor. Yani siz resmen herhangi bir adama kaşılıksız 12.5k, 5k veriyorsunuz. Aklınız alıyor mu bu durumu? Bu kadar mı bağımlı oldunuz?
Çok mantıklı dost bende şu limit olsa maaşın yarısı ile pesinat oderdim