- 696
- 179
- 43
Beyler bilgisayar fanı falan alıp bozabilirsiniz
kıme bozacaz
Beyler bilgisayar fanı falan alıp bozabilirsiniz
Kral bende de aynı sorun var nasil hallede bildin misonra ödeye geldi mi kartınız uygun degildir baska kart seciniz diyor
Hayret bunun bozumunu bulan mucit çıkmadı
[/QUOTE
Bozdurmak isterseniz tel.veririm anında ödeme
Isteyene hemen %60 la yapan sağlam yer var mobil bozum ve tl.yüklemede yapıyor isterseniz numara vereyim watsupp dan yaparsınız ben yaptım 3 dk.da yolladı sağlamBizim bir market sahibi abi var. Ben bahsettim forumda arkadaşlar var hepsiburada dan alışveriş yapabiliyorlar falan diye. Hepsinin payına talibim dedi yani 100 de 60 fiyatına alacak isteyen varsa yani 500 e 300 gibi. Yanlız gıda malzeme si istiyor yudum ayçiçek yağı vs.
Tam sahtekarmis. Selami kes onlaBizim bir market sahibi abi var. Ben bahsettim forumda arkadaşlar var hepsiburada dan alışveriş yapabiliyorlar falan diye. Hepsinin payına talibim dedi yani 100 de 60 fiyatına alacak isteyen varsa yani 500 e 300 gibi. Yanlız gıda malzeme si istiyor yudum ayçiçek yağı vs.
Kimmiş o numara yaz bakalım ama bu mobil ödeme değil haberin olsunIsteyene hemen %60 la yapan sağlam yer var mobil bozum ve tl.yüklemede yapıyor isterseniz numara vereyim watsupp dan yaparsınız ben yaptım 3 dk.da yolladı sağlam
Bizim bir market sahibi abi var. Ben bahsettim forumda arkadaşlar var hepsiburada dan alışveriş yapabiliyorlar falan diye. Hepsinin payına talibim dedi yani 100 de 60 fiyatına alacak isteyen varsa yani 500 e 300 gibi. Yanlız gıda malzeme si istiyor yudum ayçiçek yağı vs.
2 bin limiti varsa iyimisBizim arkadaşın 2 bin TL limiti vardı . Kahveci birine 50 paket çay sipariş etti . 1500 TL nakit alacak . Sipariş ettiği gece 50 TL ile 7 bin TL ye çıktı . Şu an bin pişman sipariş verdiğine 😅
Bazılarına 4 k limit vermiş . Sicilin temizse 10 k ya kadar limit veriyor2 bin limiti varsa iyimis