- 4,170
- 1,070
- 113
Kanka senin adın Oğuzhan miydiBursada bulurdum onuda bursada degil işte ahh ah keske olsa
Kanka senin adın Oğuzhan miydiBursada bulurdum onuda bursada degil işte ahh ah keske olsa
Ip adresi herşeyi doğrular şöyle bir şey daha var telefonu ilk açan kişiyle sonradan konuştuğum kişinin ses tonları aynı değilBabada 300 dedi ama köylü bi çocuk o akıl yok gibi konuşmasından anlaşılıyor bence cahilliğime kiralamış olanilir dediği gibi
Ha bilmiyorum beni 1 kişi aradı sadece eger öyleyse yanında ki köylü çocuğa vermiş ibne okuttururuor kagıttanIp adresi herşeyi doğrular şöyle bir şey daha var telefonu ilk açan kişiyle sonradan konuştuğum kişinin ses tonları aynı değil
Aynen öyle ilk arayan bendim konuşmadım alo alo dedi kapattı ben ses vermedim sonrası kendi aradı bana neden küfür ediyorsun dedi halbuki ben hiç konuşmamistimHa bilmiyorum beni 1 kişi aradı sadece eger öyleyse yanında ki köylü çocuğa vermiş ibne okuttururuor kagıttan
Cep numarasını yaz arayalımMehmet Erçetin de var
Oğlum üşenmedim tüm mesajlarını okudum hep telaşlı bir cevap verme gayretindesin senin bu işlerde parmağın olduğunu düşünüyorum kesinlikleBu Mehmet bakır ben aradım konuştum bu çocuk bir köylüdir buda payfikini dün kiraya vermiş 100 TL karsiliginda
Hyr oguzhan kımKanka senin adın Oğuzhan miydi
Bulsa biri ben halledecegimde caktirmadan arayip yuz yuze bulusup o zaman bir guzel dovecektim.. bulan yokCep numarasını yaz arayalım
Sen bursa deyince aklıma geldi öyle sorayım dedimHyr oguzhan kım
Akrabalarına bak sosyal medyadan numarasını alBulsa biri ben halledecegimde caktirmadan arayip yuz yuze bulusup o zaman bir guzel dovecektim.. bulan yok
Kesinlikle son mesajlara baktim full hesaplarla alakali..Oğlum üşenmedim tüm mesajlarını okudum hep telaşlı bir cevap verme gayretindesin senin bu işlerde parmağın olduğunu düşünüyorum kesinlikle
Ben boşuna mi başkana şikayet ediyorum var bi parmağı 4 yılda 50 mesaj amacı çekiliş değil sohbet değil hesap patlatma sadeceOğlum üşenmedim tüm mesajlarını okudum hep telaşlı bir cevap verme gayretindesin senin bu işlerde parmağın olduğunu düşünüyorum kesinlikle
Arkadaşlar bu çocuk herşeyini gerçekten kiraya vermiş altını çizerek soyliyorum tam yarım saat konuştum köyde doğru dürüst Türkçe bilmiyorSen bursa deyince aklıma geldi öyle sorayım dedim
Eskiden görüştüğüm birisi vardı
Sonradan numarasını kaybettim
ses kaydı yapsaydın atsaydın barı buraya belkı ınanırdık bıraz sana ayrıca senın t c onayın bıle yok kardesımArkadaşlar bu çocuk herşeyini gerçekten kiraya vermiş altını çizerek soyliyorum tam yarım saat konuştum köyde doğru dürüst Türkçe bilmiyor
Doğru olabilir bura turkiyeBu arkadaşın payfix hesabini calmis olabilirler. Ya da payfixini kiraya vermiş olabilir. Hemen böyle ifşa etmek mantıklı degil. Bu çocuğun hiçbir suçu olmayabilir
Kötü olacak bu çocuk için telefon hattı kimin üstüne ailesinin adresini tüm bilgilerini bulduğumuzda paylaşacağız. Fazla sürmez her an paylaşabiliriz. Yarım saat konuştuysan söyle bu arkadaşaArkadaşlar bu çocuk herşeyini gerçekten kiraya vermiş altını çizerek soyliyorum tam yarım saat konuştum köyde doğru dürüst Türkçe bilmiyor