- 7,501
- 4,307
- 113
herkesin yeni yılını kutlarım sağlıklı huzurlu mutlu yıllarımız olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsünMutlu yıllar. Bu sene hem evlendim. Hem memlekette hem istanbulda dugunumu yaptım. Yakında baba oluyorum, ailecik bugün toplandik. Yarin akşamda yani bugün baby shower yapicagız. Hazirligimiz yapıldı. Ogul istiyorum. Kızsada canımız sagolsun, allah saglıklı elimize almak nasip etsin . Bu yıl iyi geçti tatil vs her istedigim oldum insalah seneye daha mutlu oluruz. Herkese içten dileklerimi iletiyorum. Sevgiler saygılar.
Mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çoçuklu bir yılın olsun dost 😎Mutlu yıllar. Bu sene hem evlendim. Hem memlekette hem istanbulda dugunumu yaptım. Yakında baba oluyorum, ailecik bugün toplandik. Yarin akşamda yani bugün baby shower yapicagız. Hazirligimiz yapıldı. Ogul istiyorum. Kızsada canımız sagolsun, allah saglıklı elimize almak nasip etsin . Bu yıl iyi geçti tatil vs her istedigim oldum insalah seneye daha mutlu oluruz. Herkese içten dileklerimi iletiyorum. Sevgiler saygılar.
Allah analı babalı büyütsün
Sagolun dostlar. Sizinde en cok istedikleriniz yeni yılda kabul olsun.. 2 adet de piyango biletimiz var tamm ufakta olsa şans gelirse harika bir yılsonu olacak.Mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çoçuklu bir yılın olsun dost 😎
inşallahTüm dostlarımın yeni yılı kutlu olsun inşallah yeni yılda kimsenin borcu harcı kalmaz sağlıklı bir yıl geçiririr🙏
Banada garip geldiKardeşim Yeniyıl bu gece 00.00'da değil mi yahu beni tribe soktunuz yeni yılı kaçırdım sandım bir an
Teşekkürler dost
Bukadar para sevdası adamı yaşlandırır dost bak @Enişte yeTeşekkürler dost
Yeni yılda beklentimiz
Öncelikle Sağlık
Sonra para
ondan sonra bol bol para
herşeyin güzel ve daha güzel olması dileğiyle yeni güzel bir yıl diliyoruz
Hangi enişte bu enişte enişteeeBukadar para sevdası adamı yaşlandırır dost bak @Enişte ye