- 41,602
- 45,022
- 113
Bizim parayla işimiz yok eniste versene 500 borçHangi enişte bu enişte enişteee
Bizim parayla işimiz yok eniste versene 500 borçHangi enişte bu enişte enişteee
Helal olsun enişte dona kadar yeniledin her şeyi biz hala 99 da aldığımız donu giyiyoruzBizim parayla işimiz yok eniste versene 500 borç
2024 ye acicaz bı site az kaldıHelal olsun enişte dona kadar yeniledin her şeyi biz hala 99 da aldığımız donu giyiyoruz
Onikinumaranın admini alırsın enişte o admin güzel çalışıyor2024 ye acicaz bı site az kaldı
İsmide onnumara olucak
Buyrun bana anlatın derdini heee chat admin gelio öyle billur var bizde enisteOnikinumaranın admini alırsın enişte o admin güzel çalışıyor
Sağol dost bu konu godaman konusubonus konularında bonus yok belki burda vardır nabayunuz
he ben gideyim kral o zaman üç gündür bi bardak suyu yudum yudum içiyorumSağol dost bu konu godaman konusu
Helal olsun dost 3 yudumda içmek sünnettirhe ben gideyim kral o zaman üç gündür bi bardak suyu yudum yudum içiyorum
Sen bana hep yakınsın AsabiiBende inanmıyorum @Shellac 30 deste almış Shell yakın olalım yarın 00.01 den sonra
sadece sol bekParayı vurursa @Shellac ilk yapacağı şey Gs ye transfer yapmak olur : )))
bizimki dostlara faydamız dokunsun diye AsabiiBukadar para sevdası adamı yaşlandırır dost bak @Enişte ye
İhtiyar a yeni sopa lazımHangi enişte bu enişte enişteee
Helal dost biliriz senibizimki dostlara faydamız dokunsun diye Asabii
bizim parayla bir işimiz yoktur bilirsin
Sende öylesin dost seviliyosunSen bana hep yakınsın Asabii
Enistebet olsun ismi : )))2024 ye acicaz bı site az kaldı
İsmide onnumara olucak yani ismi onnumara değil güzel anlam açısından söyledik o onnumarayi
Nelson gidiyormuş dost sizin stoper da lazım sizesadece sol bek
toreira yanına sağlam orta saha
gersi iyi dost
Yeni yılın kutlu olsun Alicim yeni yıla enişteyle uğraşarak girersen bütün sene öyle geçer bak geçen sene öyle girdin bu sene öyle geçti hurafe değil bunlarEnistebet olsun ismi : )))
Ömrümüz yetene kadar dostluğumuz baki kanki Uğraşmak da güzel yeni yılın kutlu olsun inşallah bu sene senin senen olur bizim sene olurYeni yılın kutlu olsun Alicim yeni yıla enişteyle uğraşarak girersen bütün sene öyle geçer bak geçen sene öyle girdin bu sene öyle geçti hurafe değil bunlar