- 59,523
- 26,809
- 113
Bende diyom bu kumbara niye dolanmıyor ortalıkta daha neler görecem bu genç yaşımdaO çok sevipte kavusamadıgınız kumbarabetin çalışkan eski destek yeni iş arıyoruz dost
Bende diyom bu kumbara niye dolanmıyor ortalıkta daha neler görecem bu genç yaşımdaO çok sevipte kavusamadıgınız kumbarabetin çalışkan eski destek yeni iş arıyoruz dost
Sor anlatsın 500 e anlatıyor bütün sırları dostEnişte ben saf adamım kandırma beni 😁😁😁😁
Geçende 2018 tarihli üye etkinlik için gelmiş 18 19 mesajı var farukbey 500 tl için geldim diyor . Millet fena ya 😁😁😁Pusuya yatmiş, 20 Nisan 2023 ten beri bu konuyu bekliyordu mesaj atmak için 🤣
Enişte Bey 2 kişiye kayıp bonusu eklemedim diye işten attılar. Çevrim şartına uymuyorlardi benim suçum mu 🤣O çok sevipte kavusamadıgınız kumbarabetin çalışkan eski destek yeni iş arıyoruz dost
bu tarz bir işe nasıl girebilirim reislerEnişte Bey 2 kişiye kayıp bonusu eklemedim diye işten attılar. Çevrim şartına uymuyorlardi benim suçum mu 🤣
500 e sır anlatıyorsa kumbarasını patlatırlar yakında enişte 😁😁Sor anlatsın 500 e anlatıyor bütün sırları dost
Ekle bize dost verelim id yi sayende 3 kere 500 aldık 0 yatırımlaEnişte Bey 2 kişiye kayıp bonusu eklemedim diye işten attılar. Çevrim şartına uymuyorlardi benim suçum mu 🤣
Enişte Bey soktu işe komisyon karşılığında 🤣bu tarz bir işe nasıl girebilirim reisler
Senin yüzünden ban yediydik aw seni hiç sevmiyodum malatyalı kumbarayı savunacam derken kumbaranı patlattılar awEnişte Bey 2 kişiye kayıp bonusu eklemedim diye işten attılar. Çevrim şartına uymuyorlardi benim suçum mu 🤣
reis al beni de işeEkle bize dost verelim id yi sayende 3 kere 500 aldık 0 yatırımla
Damga vergisi ödemen lazım dostreis al beni de işe
Olsun dost yeni kumbara bulursun sende 😁Enişte Bey 2 kişiye kayıp bonusu eklemedim diye işten attılar. Çevrim şartına uymuyorlardi benim suçum mu 🤣
o nedir açıklar mısınDamga vergisi ödemen lazım dost
Öyle olamazsın hemen dost sektörde pişmen lazımo nedir açıklar mısın
Abuzer dayi Erdal komurcunun oyunları bunlar. kumbarabete üyeliğim dahi yoktur inan 🤣Senin yüzünden ban yediydik aw seni hiç sevmiyodum malatyalı kumbarayı savunacam derken kumbaranı patlattılar aw
Fatih hocana ayarlamadın deneme bonusu o yüzden hiç üye bile olmadı fatih hocanEnişte Bey 2 kişiye kayıp bonusu eklemedim diye işten attılar. Çevrim şartına uymuyorlardi benim suçum mu 🤣
Tebrikler güzel kazanç vallahiTeşekkür ederim site on numara ödemelerdeEkli dosyayı görüntüle 550714