- 1,328
- 945
- 113
Konaklama iş yerine ait istemesen kocaelide fabrikalarda hertürlü iş bulursun öğrenciler falan bile günübirlik paketleme işine gidiyo fabrıkada günlük 1.200 1500 arası falan
Teşekkür ederim dost orda tanıdığım kimse yok klaacak yer olursa benim için daha iyi olacak hataydan çıkıp gidecemKonaklama iş yerine ait istemesen kocaelide fabrikalarda hertürlü iş bulursun öğrenciler falan bile günübirlik paketleme işine gidiyo fabrıkada günlük 1.200 1500 arası falan
En kötü ihtimalle sütten ve gübreden gelen para hayvanların bakım ve yem masraflarını çıkartsa, etinden de kar edersin. Ayrıca sürün de zamanla büyürKatılıyorum koyun simsarlari iyi kazanıyor bir ahırın olacak besleyip satacan hele kurban bayramında deli para alirsin
İstanbul'da inşaatta kum gibi eleman lazım oluyor 60 yakın para alırsınTeşekkür ederim dost orda tanıdığım kimse yok klaacak yer olursa benim için daha iyi olacak hataydan çıkıp gidecem
Neresi bolgeİstanbul'da inşaatta kum gibi eleman lazım oluyor 60 yakın para alırsın
İstanbul'da inşaatta kum gibi eleman lazım oluyor 60 yakın para alırsın
Müsait olduğunda yazarsan sevinirim dostYardimci olabilir misin dost yönlendirebilecegin biri varmi
Malesef sadece B ehliyet var dost ya başka yapabileceğim iş olmaz mı yanindaMerhaba dost tır kullanabilirsin gel benim arabalardan birine çık 60 bin maaş yemek içmek bana ait günlük 1 paket sigaran var güzergah İzmir Trabzon çalışıyoruz 10 söför var 10 da gurbetçi kullancan araba bu
Yarın bı muhasebe ve insan kaynakları ile görüşeyim boşluk olan bir bölüm varsa alalım dost yarın hatırlat banaMalesef sadece B ehliyet var dost ya başka yapabileceğim iş olmaz mı yaninda
adam üni bitirip çobanmı olcak akpartili dostum benimAslında memlekette iş var ama insanlar nazik götlü. İşsizlik var diyorlar ama ne hikmetse koca ülkede çoban bulunamıyor. Masa başı bir işi olacak laptopla ilgilenirken kahvesini yudumlayacak. Koyunculuk mesleği deli para kazandırıyor. Birçok beyaz yakalının 1 ayda kazandığı parayı 2-3 günde çok rahat kazanırsın. Zor meslek ama kazancı çok iyi
Teşekkür ederim dost dm den yazdım umarım güzel haber verirsinYarın bı muhasebe ve insan kaynakları ile görüşeyim boşluk olan bir bölüm varsa alalım dost yarın hatırlat bana
Ak partili değilim. Sonuçta o gençler de o üniversitelere gittikleri zaman işsiz kalacaklarını bilerek gidiyorlar. Yani bu bir sürpriz değil. Sence bile bile neden gidiyorlar peki hiç düşündün mü. Çünkü anaları babaları gir bir işe çalış diyor, onlar da en az 4 yıl daha lay lay lom gezelim, karı kız ortamı olsun diye alacakları diplomanın bir ağırlığının olmayacağını bile bile gidiyorlar o taşra üniversitelerine. Çünkü çalışmak zor geliyor. Sonra da çobanı kendinden aşağı görüyoradam üni bitirip çobanmı olcak akpartili dostum benim
Dost haklısın herkesin görüşü farklı ama inan çok zor durumdayım burdan sesimi duyurmak için konu açtım tartışma çıkık konununn kitlenmesini istemiyorumAk partili değilim. Sonuçta o gençler de o üniversitelere gittikleri zaman işsiz kalacaklarını bilerek gidiyorlar. Yani bu bir sürpriz değil. Sence bile bile neden gidiyorlar peki hiç düşündün mü. Çünkü anaları babaları gir bir işe çalış diyor, onlar da en az 4 yıl daha lay lay lom gezelim, karı kız ortamı olsun diye alacakları diplomanın bir ağırlığının olmayacağını bile bile gidiyorlar o taşra üniversitelerine. Çünkü çalışmak zor geliyor. Sonra da çobanı kendinden aşağı görüyor
Senin çobanlık mı yapsın diye aşağı gördüğün hayvancılık mesleğini yapanların çoğu bu işten çok güzel paralar kazanıyorlar. Servet sahibi oluyorlar
Haklısın dostum ama memlekette iş var. İşsiz olarak gezenler de iş beğenmiyorlar. Gidip fayans ustasının, badana ustasının, oto kaporta ustasının veya bir çobanın yanına çırak gidip te meslek öğrenmeyi kendilerine yakıştıramıyorlar. İşe yaramaz bir diploma sahibi oldukları zaman kendilerini bu insanlardan üstün görüyorlar. Halbuki hakir gördükleri bu insanlar gayet iyi paralar kazanıyorlar. Memlekette iş sorunu yok. İş beğenmeyen ve kendini çok önemli biri olduğuna inandırmış ve işsiz kalacağını bile bile o üniversitelere gitmiş bir genç işsiz ordusu varDost haklısın herkesin görüşü farklı ama inan çok zor durumdayım burdan sesimi duyurmak için konu açtım tartışma çıkık konununn kitlenmesini istemiyorum
adam ünide öğretmenlik okumuş iş arıyo sen diyon işsizlik yok aynen çobanlık yapsınAk partili değilim. Sonuçta o gençler de o üniversitelere gittikleri zaman işsiz kalacaklarını bilerek gidiyorlar. Yani bu bir sürpriz değil. Sence bile bile neden gidiyorlar peki hiç düşündün mü. Çünkü anaları babaları gir bir işe çalış diyor, onlar da en az 4 yıl daha lay lay lom gezelim, karı kız ortamı olsun diye alacakları diplomanın bir ağırlığının olmayacağını bile bile gidiyorlar o taşra üniversitelerine. Çünkü çalışmak zor geliyor. Sonra da çobanı kendinden aşağı görüyor
Senin çobanlık mı yapsın diye aşağı gördüğün hayvancılık mesleğini yapanların çoğu bu işten çok güzel paralar kazanıyorlar. Servet sahibi oluyorlar
İşsiz kalacağını bile bile gidiyor dostum o üniversiteye. Arada böyle bir ayrım var. Gidip bir ustanın yanında meslek öğrenmek zor geliyor çünkü. Kültürlü kültürlü otursun evindeadam ünide öğretmenlik okumuş iş arıyo sen diyon işsizlik yok aynen çobanlık yapsın
Bugun cok sokak roportajı izlemişsin ara vermelisin kafan yanmışHaklısın dostum ama memlekette iş var. İşsiz olarak gezenler de iş beğenmiyorlar. Gidip fayans ustasının, badana ustasının, oto kaporta ustasının veya bir çobanın yanına çırak gidip te meslek öğrenmeyi kendilerine yakıştıramıyorlar. İşe yaramaz bir diploma sahibi oldukları zaman kendilerini bu insanlardan üstün görüyorlar. Halbuki hakir gördükleri bu insanlar gayet iyi paralar kazanıyorlar. Memlekette iş sorunu yok. İş beğenmeyen ve kendini çok önemli biri olduğuna inandırmış ve işsiz kalacağını bile bile o üniversitelere gitmiş bir genç işsiz ordusu var
yas kac dost ?Selamün aleyküm dostlar çoğu dost biliyor beni Hatay'da yaşıyorum halen ev yapılmadı 3 aydır sağlık sebepten calisamiyordum şuan iş arıyorum bildiginiz varsa yazar misiniz lütfen ve konaklama iş yerine ait olursa daha iyi olur benim için
Nedir peki kafamı yakan şey. Söyle de bileyim. Gençlerin, alacakları üniversite diplomasının bir işe yaramayacağını bile bile o üniversitelere gidip zaman öldürmelerini söylediğim için mi beynim yanmış. Gençler hep temiz olsun semiz olsun istiyor. Bir çobandan veya fayans ustasından, kaporta ustasından hiçbir artıları yok. Neden kendilerini bu kadar önemli görüyorlar.Bugun cok sokak roportajı izlemişsin ara vermelisin kafan yanmış