Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Arıyorum

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
945
113
Konaklama iş yerine ait istemesen kocaelide fabrikalarda hertürlü iş bulursun öğrenciler falan bile günübirlik paketleme işine gidiyo fabrıkada günlük 1.200 1500 arası falan

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,399
4,768
113
Konaklama iş yerine ait istemesen kocaelide fabrikalarda hertürlü iş bulursun öğrenciler falan bile günübirlik paketleme işine gidiyo fabrıkada günlük 1.200 1500 arası falan
Teşekkür ederim dost orda tanıdığım kimse yok klaacak yer olursa benim için daha iyi olacak hataydan çıkıp gidecem

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
720
290
63
Merhaba dost tır kullanabilirsin gel benim arabalardan birine çık 60 bin maaş yemek içmek bana ait günlük 1 paket sigaran var güzergah İzmir Trabzon çalışıyoruz 10 söför var 10 da gurbetçi kullancan araba bu bitek bu boşta şuan evrakların varsa hemen gel başla hataydan geçen arabalarimdan birine aldiririm bı hafta çalış yarım maaş avans veririm ihtiyaçlarını görürsün 2500 keserim aylık maaşından uyarsa özelden no at görüselim SSK hemen başlar SSK siz çalistirmiyorum bilgin olsunimages.jpeg

Emsalsiz1903

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,399
4,768
113
Merhaba dost tır kullanabilirsin gel benim arabalardan birine çık 60 bin maaş yemek içmek bana ait günlük 1 paket sigaran var güzergah İzmir Trabzon çalışıyoruz 10 söför var 10 da gurbetçi kullancan araba bu
Malesef sadece B ehliyet var dost ya başka yapabileceğim iş olmaz mı yaninda

Batursmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,327
2,801
113
Aslında memlekette iş var ama insanlar nazik götlü. İşsizlik var diyorlar ama ne hikmetse koca ülkede çoban bulunamıyor. Masa başı bir işi olacak laptopla ilgilenirken kahvesini yudumlayacak. Koyunculuk mesleği deli para kazandırıyor. Birçok beyaz yakalının 1 ayda kazandığı parayı 2-3 günde çok rahat kazanırsın. Zor meslek ama kazancı çok iyi
adam üni bitirip çobanmı olcak akpartili dostum benim

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
adam üni bitirip çobanmı olcak akpartili dostum benim
Ak partili değilim. Sonuçta o gençler de o üniversitelere gittikleri zaman işsiz kalacaklarını bilerek gidiyorlar. Yani bu bir sürpriz değil. Sence bile bile neden gidiyorlar peki hiç düşündün mü. Çünkü anaları babaları gir bir işe çalış diyor, onlar da en az 4 yıl daha lay lay lom gezelim, karı kız ortamı olsun diye alacakları diplomanın bir ağırlığının olmayacağını bile bile gidiyorlar o taşra üniversitelerine. Çünkü çalışmak zor geliyor. Sonra da çobanı kendinden aşağı görüyor

Senin çobanlık mı yapsın diye aşağı gördüğün hayvancılık mesleğini yapanların çoğu bu işten çok güzel paralar kazanıyorlar. Servet sahibi oluyorlar

Emsalsiz1903

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,399
4,768
113
Ak partili değilim. Sonuçta o gençler de o üniversitelere gittikleri zaman işsiz kalacaklarını bilerek gidiyorlar. Yani bu bir sürpriz değil. Sence bile bile neden gidiyorlar peki hiç düşündün mü. Çünkü anaları babaları gir bir işe çalış diyor, onlar da en az 4 yıl daha lay lay lom gezelim, karı kız ortamı olsun diye alacakları diplomanın bir ağırlığının olmayacağını bile bile gidiyorlar o taşra üniversitelerine. Çünkü çalışmak zor geliyor. Sonra da çobanı kendinden aşağı görüyor

Senin çobanlık mı yapsın diye aşağı gördüğün hayvancılık mesleğini yapanların çoğu bu işten çok güzel paralar kazanıyorlar. Servet sahibi oluyorlar
Dost haklısın herkesin görüşü farklı ama inan çok zor durumdayım burdan sesimi duyurmak için konu açtım tartışma çıkık konununn kitlenmesini istemiyorum :(

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Dost haklısın herkesin görüşü farklı ama inan çok zor durumdayım burdan sesimi duyurmak için konu açtım tartışma çıkık konununn kitlenmesini istemiyorum :(
Haklısın dostum ama memlekette iş var. İşsiz olarak gezenler de iş beğenmiyorlar. Gidip fayans ustasının, badana ustasının, oto kaporta ustasının veya bir çobanın yanına çırak gidip te meslek öğrenmeyi kendilerine yakıştıramıyorlar. İşe yaramaz bir diploma sahibi oldukları zaman kendilerini bu insanlardan üstün görüyorlar. Halbuki hakir gördükleri bu insanlar gayet iyi paralar kazanıyorlar. Memlekette iş sorunu yok. İş beğenmeyen ve kendini çok önemli biri olduğuna inandırmış ve işsiz kalacağını bile bile o üniversitelere gitmiş bir genç işsiz ordusu var

Batursmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,327
2,801
113

adam ünide öğretmenlik okumuş iş arıyo sen diyon işsizlik yok aynen çobanlık yapsın

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
adam ünide öğretmenlik okumuş iş arıyo sen diyon işsizlik yok aynen çobanlık yapsın
İşsiz kalacağını bile bile gidiyor dostum o üniversiteye. Arada böyle bir ayrım var. Gidip bir ustanın yanında meslek öğrenmek zor geliyor çünkü. Kültürlü kültürlü otursun evinde

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
945
113
Haklısın dostum ama memlekette iş var. İşsiz olarak gezenler de iş beğenmiyorlar. Gidip fayans ustasının, badana ustasının, oto kaporta ustasının veya bir çobanın yanına çırak gidip te meslek öğrenmeyi kendilerine yakıştıramıyorlar. İşe yaramaz bir diploma sahibi oldukları zaman kendilerini bu insanlardan üstün görüyorlar. Halbuki hakir gördükleri bu insanlar gayet iyi paralar kazanıyorlar. Memlekette iş sorunu yok. İş beğenmeyen ve kendini çok önemli biri olduğuna inandırmış ve işsiz kalacağını bile bile o üniversitelere gitmiş bir genç işsiz ordusu var
Bugun cok sokak roportajı izlemişsin ara vermelisin kafan yanmış

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Bugun cok sokak roportajı izlemişsin ara vermelisin kafan yanmış
Nedir peki kafamı yakan şey. Söyle de bileyim. Gençlerin, alacakları üniversite diplomasının bir işe yaramayacağını bile bile o üniversitelere gidip zaman öldürmelerini söylediğim için mi beynim yanmış. Gençler hep temiz olsun semiz olsun istiyor. Bir çobandan veya fayans ustasından, kaporta ustasından hiçbir artıları yok. Neden kendilerini bu kadar önemli görüyorlar.

Akp li falan da değilim. Açılan üniversitelerin çoğunun boşuna olduğunu söyleyen biri nasıl Akp li olabilir

Son düzenleme: