Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Arıyorum

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,025
23,256
113
En kral iş ne oluyor tam olarak
Moruk ben ist içi dışı farketmez bu tarz konu açan herkese fikir verdim adres verdim gidin çalışın diye daha 1 kişiden gittim iş buldum allah razı olsun diye dönüş almadım sende aynısının yapcaksın büyük ihtimalle bide benim çalıştığım sektör için arıyosun iş bulamaman imkansız

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
663
113
Moruk ben ist içi dışı farketmez bu tarz konu açan herkese fikir verdim adres verdim gidin çalışın diye daha 1 kişiden gittim iş buldum allah razı olsun diye dönüş almadım sende aynısının yapcaksın büyük ihtimalle bide benim çalıştığım sektör için arıyosun iş bulamaman imkansız
Sende kafe sektöründe misin

King535353

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
23
8
Dostlar selamun aleyküm herkese kolay gelsin öncelikle , çalıştığım yerde ayrılmak zorunda kaldım kafe sektöründe iş arıyorum ranırlık ile başladım garsonda oldum yaklaşık 4 yıldır da nargileci olarak çalışıyordum. Forumda kafe sahipleri abiler vardır illa ki eleman arayan varsa bir görüşme şansımız varsa sevinirim.
Beykoz uyar mı sana