- 9,269
- 4,799
- 113
Amasya 91 2020 kadar İstanbuldaydimAbi sen hangi şehirdeydin
Amasya 91 2020 kadar İstanbuldaydimAbi sen hangi şehirdeydin
24 olalım da bir 25i düşünürüz ağabeyyaş25 yolun yarısı diyolar bir sene kalmış
Hayatına biri gelicek cok seveceksin sana deger verecek ya ben ya kumar dicek onu kaybetmemek icin birakacaksin dostValla ya bu kumar için konu açtım ama psikolojik destek olsa bile giderim nasıl bırakcam bilmiyorum
Abi pazartesi atla gel beAmasya 91 2020 kadar İstanbuldaydim
Hersey beyinde irade sahibi olmak lazim kardesim seninde yasin genc birakmak lazim kendiniz icinValla ya bu kumar için konu açtım ama psikolojik destek olsa bile giderim nasıl bırakcam bilmiyorum
Ah gelebilsem cocukluk arkaslarimda cagiriyor bekar olsam gelirdim evliyim oyle kafamiza gore gidemiyoruzAbi pazartesi atla gel be
İlk maaş günü ne zamanÖncelikle burdan @Ozan670 abime çok teşekkür ederim. Dün ki aşk nedir konulu başlıklarımda çok güzel bir cümle kullandı.
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir diye..
Bu söz beni çok etkiledi, harbiden dinden bu kadar uzaklasmamamiz lazim olduğunu bugun öğrendim.
Bugün semtimde en lüks denilebilecek bir mekanda güzel şartlar ile ise başladım. Kızı unutmaya çalışıyorum yoluma bakıp paramı helaliyle kazanip mutlu olmayi istiyorum artık, hayat çok uzun herşey kendimiz için.
Parasız adamı annesi bile sevmezHayatına biri gelicek cok seveceksin sana deger verecek ya ben ya kumar dicek onu kaybetmemek icin birakacaksin dost
Abi kac saat araba ile ordan buraAh gelebilsem cocukluk arkaslarimda cagiriyor bekar olsam gelirdim evliyim oyle kafamiza gore gidemiyoruz
Ne yapcan abi mesela jdkdkdİlk maaş günü ne zaman
TartışılırParasız adamı annesi bile sevmez
Sen yaz elimde sağlam kupon varNe yapcan abi mesela jdkdkd
Sende abartma amkbetParasız adamı annesi bile sevmez
Abi önümüzde ki ay mahkeme odeme yapicam yılbaşından sonra ki maas icin tuyo alirim jdjdSen yaz elimde sağlam kupon var
Orda olsam zevkle gelirdimYok mu abi istanbulda olan abilerim pazartesi günü doğum günümde yanimda olabilecek abilerim
Hayirli olsun kardeşim...Öncelikle burdan @Ozan670 abime çok teşekkür ederim. Dün ki aşk nedir konulu başlıklarımda çok güzel bir cümle kullandı.
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir diye..
Bu söz beni çok etkiledi, harbiden dinden bu kadar uzaklasmamamiz lazim olduğunu bugun öğrendim.
Bugün semtimde en lüks denilebilecek bir mekanda güzel şartlar ile ise başladım. Kızı unutmaya çalışıyorum yoluma bakıp paramı helaliyle kazanip mutlu olmayi istiyorum artık, hayat çok uzun herşey kendimiz için.
Hafiften yardımcı olabilirim kardeşim konuyu takip et bisiler yazicam birazdanValla ya bu kumar için konu açtım ama psikolojik destek olsa bile giderim nasıl bırakcam bilmiyorum
Benim at kaçtı yoksa atı verirdim kardeşime atla gelirdi🤠🐎Abi pazartesi atla gel be