- 1,334
- 258
- 83
KesinlikleYa birde bırakma kararı alınsa siteler bırakmıyor arkadaş.Yok şunu yatır şu kadar bonus yok aramızda yoksunuz buyrun hediye şu.Komple her şeyi silmek gerekiyor telefon numarasından çevreye kadar
KesinlikleYa birde bırakma kararı alınsa siteler bırakmıyor arkadaş.Yok şunu yatır şu kadar bonus yok aramızda yoksunuz buyrun hediye şu.Komple her şeyi silmek gerekiyor telefon numarasından çevreye kadar
Bundan 3 sene öncesine kadar vardı tabi reis ama sndi yokYerinde olmayi isteyecek çok adam vardır burada 😅
Sorma dost valla öyleAga 2011 den beri bu boktayım kaybettiklerimin haddi hesabı yok onları geçtim şurda kapıya çıkamıyoz borçlardan sadece onaşrı ödesem adım atmam telefonu direk değişcem tuşluya dönecem o derce ama olmuyo her güne daha cok borçlu daha sıkıntılı uyanıyoz
Kesinlikle katılıyorumYaşı genc olanlar borcu olmayan kardesler varsa bu islerden uzak olsunlar sonu yok ne eş kalr ne dost cevrenizde yol yakinken baska seylerle.yillarinizi doldurun
KwsinlikleYaşı genc olanlar borcu olmayan kardesler varsa bu islerden uzak olsunlar sonu yok ne eş kalr ne dost cevrenizde yol yakinken baska seylerle.yillarinizi doldurun
100 k var dost belki çok değil ama şuan durumlar zor inşallah temize geçerim ben de.Bundan 3 sene öncesine kadar vardı tabi reis ama sndi yok
Kumari birakicam dersen ilk olarak numarani deisicen sonra mail adresini ve forumlara olan uyelikkleri kapaticaksin.cevrende bunu oynayan samimi oldugun arkadasin varsa onunla arana mesafe koycaksin.tlfnundan mackolik uygulamsini silceksin ve kararin net olmali yoksa isin zorYa birde bırakma kararı alınsa siteler bırakmıyor arkadaş.Yok şunu yatır şu kadar bonus yok aramızda yoksunuz buyrun hediye şu.Komple her şeyi silmek gerekiyor telefon numarasından çevreye kadar
Bro biz yapamayız onu bugün sileriz yarın gene yüklerizKumari birakicam dersen ilk olarak numarani deisicen sonra mail adresini ve forumlara olan uyelikkleri kapaticaksin.cevrende bunu oynayan samimi oldugun arkadasin varsa onunla arana mesafe koycaksin.tlfnundan mackolik uygulamsini silceksin ve kararin net olmali yoksa isin zor
Aynen öyle şu an için zor gibi ama bakalım belki sonra deneriz dayı şu an mecbur para lazım yüklüKumari birakicam dersen ilk olarak numarani deisicen sonra mail adresini ve forumlara olan uyelikkleri kapaticaksin.cevrende bunu oynayan samimi oldugun arkadasin varsa onunla arana mesafe koycaksin.tlfnundan mackolik uygulamsini silceksin ve kararin net olmali yoksa isin zor
2 saattir konuda la herhalde tek tek inceliyorBeyler @kdr44 aga napıyo slota girip ezme mi yapıyo seside çıkmıyo 😅😅
Abi eline para almican varsa karın yoksa anana verecen helede maaş yatıyosa o gece seni kitleyecekler elinden bütün teknolojik aletleri alacakalr 1 ay inliyorum maaşı aliiym diye 2 saatte anasını ağlatıyoz bir ay ben ağlayarak dolaşıypruöm ahhh neler çektik neler vallaBro biz yapamayız onu bugün sileriz yarın gene yükleriz
Valla banada para lazim ama parayi cok dert etmiyorum ben.cok agir menevi dertlerim.en buyuk derdiniz maddi olsun allah caresiz manevi dert ve saglik sorunlari yasatmasin gerisi hallolurAynen öyle şu an için zor gibi ama bakalım belki sonra deneriz dayı şu an mecbur para lazım yüklü
Hayrolsun inşallah dayı yengeyle ilgili bir durum yok inşallahValla banada para lazim ama parayi cok dert etmiyorum ben.cok agir menevi dertlerim.en buyuk derdiniz maddi olsun allah caresiz manevi dert ve saglik sorunlari yasatmasin gerisi hallolur
Dost ben kimseye yazamıyorum acaba sen bana yazar mısınDostlar tekrardan merhaba tektek baktım ve tek tek liste çıkardım.
Liste assagidaki gibidir elimden geldiğince herkese dağıtmak istedim.
Umarım gözden kaçırdığım olmamıştır.
Maçın başından kupon gelene kadar olan herkesi seçmeye çalıştım.
@Muroo1988
@butragueno
@Ptr2888
@ŞAH
@Slayer33
@Aktas25
@GedsonFernandes
@batşuayi
@Thepianist
@Fatalblowx
@Hayat1kumar
@Hunreis
@Husobey31
@maltepe
@turker03
@Ciqlett
@Wajjj
Bu arkadaşlar harici kimse özelden yazmasın lütfen.
Bu arkadaşlar da bana özelden iban ve ad soyadlarını atsinlar
Eayy reis herşey gönlünce olsun kesene bereket allah bir daha bulaştırmasın ne olur bırak abi çok pişman olurısn sonraDostlar tekrardan merhaba tektek baktım ve tek tek liste çıkardım.
Liste assagidaki gibidir elimden geldiğince herkese dağıtmak istedim.
Umarım gözden kaçırdığım olmamıştır.
Maçın başından kupon gelene kadar olan herkesi seçmeye çalıştım.
@Muroo1988
@butragueno
@Ptr2888
@ŞAH
@Slayer33
@Aktas25
@GedsonFernandes
@batşuayi
@Thepianist
@Fatalblowx
@Hayat1kumar
@Hunreis
@Husobey31
@maltepe
@turker03
@Ciqlett
@Wajjj
Bu arkadaşlar harici kimse özelden yazmasın lütfen.
Bu arkadaşlar da bana özelden iban ve ad soyadlarını atsinlar