- 14,286
- 10,152
- 113
Diğerleri kim bilelim dost.Bana göre formda guvenikecek 5-6 ksiiden biri dost
Diğerleri kim bilelim dost.Bana göre formda guvenikecek 5-6 ksiiden biri dost
BencedeBana göre formda guvenikecek 5-6 ksiiden biri dost
Yo Allah seni hep güldürsün. PuhahahEvet dost sorun mu var
BenDiğerleri kim bilelim dost.
Dost ne alaka şimdi tamam öylede biz bunu mu tartıştık 😀 suvatım da suvatıöBana göre formda guvenikecek 5-6 ksiiden biri dost
Meksika sivesiylePuhah olcak puaja ne
Helal dost bak biz guluyoz diye forumun yarisi boyle guluyor puahahhaYo Allah seni hep güldürsün. Puhahah
Ben kesin varımdır sonuçta dm atmıştı bu dostumuz banaDiğerleri kim bilelim dost.
Caferden ilk bahseden ben değildim la. Konudan dışlanışını bana yıkma asddaHep bu @Valenciennes geldi benim adım cafer felan dedi orda bi sarsıldık
Hep bu suvat ne güzel rol açmıştıCaferden ilk bahseden ben değildim la. Konudan dışlanışını bana yıkma asdda
Çakmak yok tüpten yakacam10 bin sigarası yakıyorumm
Beyaz profil fotosu yüzünden kör olmama ramak kaldı Valenciennes dostCaferden ilk bahseden ben değildim la. Konudan dışlanışını bana yıkma asdda
17.800tahmın 22 k
Hayat1kumar şimdi etiket atmiyayim iki kişi secceek terfihlerii degistirmeyelim o da güvenilir gibi @AllanSaintMaximin @KUMARBAZ1982 @ferdikadıoğlu @dancy35 ilk aklıma gelenlerDiğerleri kim bilelim dost.
Hedefi gecmez dost 10k dirtahmın 22 k
Yazcak bişey bulamadım ben puahahHelal dost bak biz guluyoz diye forumun yarisi boyle guluyor puahahha