Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet KYK Burs Ve Kredi Alanlara Müjde

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Son para Haziran ayında yatar sonra kesilir

Yusufaygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
747
93
Yani bende burs alıyorum bundan sonraki bursu normal tarihte mi ödüyecekler

Yusufaygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
747
93
Demek istediğim bu bursu öylesine vermiyorlar en son tarihten düşecek

cyngrg

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11
0
1
Aaah ahhh . Almayın şu kredileri temmuzda 580tl ödemelerim başlıyor. Alırken ilaç, öderken zehir olacak üzülerek bildiriyorum

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
1,770
113
Aaah ahhh . Almayın şu kredileri temmuzda 580tl ödemelerim başlıyor. Alırken ilaç, öderken zehir olacak üzülerek bildiriyorum
Reis geçinemiyoruz iş desen köpek gibi çalıştırıp öğrenciyiz diye kuş kadar para veriyorlar

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Son Haziran ayında yatan para ile birlikte harçlık avans da kesiliyor di mi? Yani Haziran için harçlık avansı kullanamıyoruz ? Bir de son sefer diye tüm paranın yatma şansı var mı harçlık avansı kullanmıştım önceki ayın

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
979
113
Son Haziran ayında yatan para ile birlikte harçlık avans da kesiliyor di mi? Yani Haziran için harçlık avansı kullanamıyoruz ? Bir de son sefer diye tüm paranın yatma şansı var mı harçlık avansı kullanmıştım önceki ayın
Harçlık avans kullandıysan son ay kullanamazsın içerdeki paraya keser

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Bu son mu yatacak bu ay son yateacaksa ben alamıyor muyum harçlık avansa yatması lazım benım bu gece