- 36
- 6
- 8
öyle bi başlık açmışsınki geri ödemelere af falan geldi sandım
Yine aynı hocam 550 olarak yatar sistemden otomatik odemeden düşerEn son ödeme nasıl olacak
Eğer ki okulun bitiyorsa şimdi yatacak olan son bursun okulun devam ediyorsa normal hangi tarihte alıyorsan o zamanYani bende burs alıyorum bundan sonraki bursu normal tarihte mi ödüyecekler
Yani en son ki 1 ayı alamıyacaz sadece onu şimdi alacazYine aynı hocam 550 olarak yatar sistemden otomatik odemeden düşer
Haziran 6 daki bursun tarihi öne çekildi alamiycaz felan değil sadece bayramda ihtiyaç giderilmesi sebebiyle 1 hafta önce ödemesi yapılıyorYani en son ki 1 ayı alamıyacaz sadece onu şimdi alacaz
Aynen tarihi öne çektiler sadeceDemek istediğim bu bursu öylesine vermiyorlar en son tarihten düşecek
Tamam dostum anladim ben bu bursu bayram harçlığı gibi verecekler diye sandımHaziran 6 daki bursun tarihi öne çekildi alamiycaz felan değil sadece bayramda ihtiyaç giderilmesi sebebiyle 1 hafta önce ödemesi yapılıyor
Yaparlarmi hiç hocam öyle verirler mi hiç neyse fazla girmeyelim o konularaTamam dostum anladim ben bu bursu bayram harçlığı gibi verecekler diye sandım
TmmAaah ahhh . Almayın şu kredileri temmuzda 580tl ödemelerim başlıyor. Alırken ilaç, öderken zehir olacak üzülerek bildiriyorum
Reis geçinemiyoruz iş desen köpek gibi çalıştırıp öğrenciyiz diye kuş kadar para veriyorlarAaah ahhh . Almayın şu kredileri temmuzda 580tl ödemelerim başlıyor. Alırken ilaç, öderken zehir olacak üzülerek bildiriyorum
Öyle malesef kardeşim haklısınReis geçinemiyoruz iş desen köpek gibi çalıştırıp öğrenciyiz diye kuş kadar para veriyorlar
Harçlık avans kullandıysan son ay kullanamazsın içerdeki paraya keserSon Haziran ayında yatan para ile birlikte harçlık avans da kesiliyor di mi? Yani Haziran için harçlık avansı kullanamıyoruz ? Bir de son sefer diye tüm paranın yatma şansı var mı harçlık avansı kullanmıştım önceki ayın