- 88,095
- 47,906
- 113
Yoo ne yazdın görmedim ki nereye yazdinAga yazdim ya gormedin mi
Yoo ne yazdın görmedim ki nereye yazdinAga yazdim ya gormedin mi
Aha şimdi gördüm la saolasin bro.hemen yazan 😁Hayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
hayat sende rol gibi bisi cevirebilirsen @Calypso13 oteki konuds bana cvp yazmis ona 300 civari bisi atarmisin
Sag olasin dost. Ben bir sey istemiyorum. Bol sanslarHayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
hayat sende rol gibi bisi cevirebilirsen @Calypso13 oteki konuds bana cvp yazmis ona 300 civari bisi atarmisin
@Hayat1kumar @Calypso13Hayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
Valla bnde öldümu emin ol alırsın kardeş.ama baska kim sana döner o konuda hisey diyemiycem cvbi biliyorum ama yazmamak en iyisi 😁Dostlar varken veriyoz her zaman derim yine diyim yoken unutmayin benj arada bizim dm de yansin
Varsa var derim varken almam
Seni dinlemeliydim abi...
Olurmu dost cevirsin tutarsa atar sana benim ricam olmazsa bakariz sikinti degilSag olasin dost. Ben bir sey istemiyorum. Bol sanslar
Yazdım kardeş gelmedimi dm
Benide gör,,gerisi kolay..o vefalı aradığın adam buradaDostlar varken veriyoz her zaman derim yine diyim yoken unutmayin benj arada bizim dm de yansin
Varsa var derim varken almam
Kıyak hareketOlurmu dost cevirsin tutarsa atar sana benim ricam olmazsa bakariz sikinti degil
Gormemıssın saglık olsunSeni dinlemeliydim abi...
Hee bizde bir uere kadar dewam ederiz yine dagitim olur ama agirligi vefadan yana veririzValla bnde öldümu emin ol alırsın kardeş.ama baska kim sana döner o konuda hisey diyemiycem cvbi biliyorum ama yazmamak en iyisi 😁
İsa bana fix lazım bro şuan.senin fixi yazsam benim Ibana paslarmisin sana zahmetBenide gör,,gerisi kolay..o vefalı aradığın adam burada
Yapacağın zaman bana haber verirsin kardeşimBir benim tenis roll’ü için sponsor çıkmadı topluyorum yavaştan güzel bir rol yapacağım abiler sizleri bekliyorum katılım için
Valla bende hep vefa peşindeyim bu konuda bnden tecrubelisi yoktur forumda.bilgi lazım olursa bana yazarsın.ama kimine 10 kere at 1kere dönmez onada eminim.neyse saliyorum bu konuyuHee bizde bir uere kadar dewam ederiz yine dagitim olur ama agirligi vefadan yana veririz
Bol sans kardes.sen roll aç herkes destek olur sen roll aç yeterki 😁Bir benim tenis roll’ü için sponsor çıkmadı topluyorum yavaştan güzel bir rol yapacağım abiler sizleri bekliyorum katılım için