- 9,130
- 6,409
- 113
Olur gardasim... 3ay sonra.fıxi açtırdım geçen haftaİsa bana fix lazım bro şuan.senin fixi yazsam benim Ibana paslarmisin sana zahmet
..taze taze şimdi..yazayım sihirli rakamlari
Olur gardasim... 3ay sonra.fıxi açtırdım geçen haftaİsa bana fix lazım bro şuan.senin fixi yazsam benim Ibana paslarmisin sana zahmet
Bol sansŞansımız bol olsun...
Yaz özelden bro gelince benim Ibana salla 2li NBA yapicam LeBron TD güzel oranı var yanına 1 maç tmmdirOlur gardasim... 3ay sonra.fıxi açtırdım geçen hafta
..taze taze şimdi..yazayım sihirli rakamlari
Sağol abi ❤Bol sans
Kardeş beni kaile alip niye bı olumsuzda olsa cvp vermiyorsun ki..ocağın altını sonduruyorum bak..çay iptal dDHee bizde bir uere kadar dewam ederiz yine dagitim olur ama agirligi vefadan yana veririz
BolsansŞansımız bol olsun...
Bolsanslar adaş...Şansımız bol olsun...
O öyle takip edemiyor bro kasıtlı yapmıyor ona emin ol.kaale almak falan deil mevzuKardeş beni kaile alip niye bı olumsuzda olsa cvp vermiyorsun ki..ocağın altını sonduruyorum bak..çay iptal dD
Saol reıs geldıgını bellı ettın forumaDostlar roll acsam kazandim mi fazlasini herkese dagitmaya calisirdim ama rolle girmrdim iki gundur alis veriste yrdigimiz kasayi topladim kasa dewam ederse pazardan sonra acariz kusura bakmayin
Hayat ile calylso bolusturduk 300 er istediklerini yaparlar ben karismiyom iyi geceler
Kendi bilir,,vefalı biri aradigu için yazdım...kaybeden o olur..O öyle takip edemiyor bro kasıtlı yapmıyor ona emin ol.kaale almak falan deil mevzu
Yok reis o nick oyleBolsanslar adaş...
Cankirilimisin adaş sen 18
Paraguaaya kaldikNacional üst
National içerde olmuş bile dost , Guarani Haydi bee🙏Şansımız bol olsun...
Onu da alicaz içeri dost,bu sefer OLACAKTIRParaguaaya kaldik
Bı an sevindim ve,,hem ismi aynı hemde 18 plaka dedim...Yok reis o nick oyle
İnşallah kardeşimOnu da alicaz içeri dost,bu sefer OLACAKTIR
Reis toplu yazdim diger kosilerde niye bize yok demesin nedenini acikladim yoksa 100 er lira vdrmek mesele degil dise dokunur bisi olsun zaten onu dusundugum icin rolleride kurtarmali yuksek kasada aciomKardeş beni kaile alip niye bı olumsuzda olsa cvp vermiyorsun ki..ocağın altını sonduruyorum bak..çay iptal dD