Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 / Kasa: 350 Hedef Gittiği Yere Kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,633
2,567
113
Ve 40 at ulan😡

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,130
6,409
113
Reis toplu yazdim diger kosilerde niye bize yok demesin nedenini acikladim yoksa 100 er lira vdrmek mesele degil dise dokunur bisi olsun zaten onu dusundugum icin rolleride kurtarmali yuksek kasada aciom
Ben orasinda değilim..bir kelimene takılıp yazdım..yoksa senin birçok rolünü gördüm hiç etiketlemedim bile,,,o takildigim kelime VEFA kelimesiydi..vefalı adam görmek istiyorsan benide etiketle demek istedim...kırılan kalbini tamir için....vefa görmediğini babanın ogluda olsa terkedeceksin bu alemde özellikle...yoksa üzülen hep sen olursun..saygilar kardeşim..kısacası çayin altını kapatmadik şu kayniyor ,,oldu oldu ,olmadı banyo. Yapar yatarız demiş şair.dD

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
Dk 43

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
44 oldu bile yazarken

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
Bizim 160 i da yiyecekler

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
Atamadı ibneler geçmiş olsun

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,428
2,684
113
Ben orasinda değilim..bir kelimene takılıp yazdım..yoksa senin birçok rolünü gördüm hiç etiketlemedim bile,,,o takildigim kelime VEFA kelimesiydi..vefalı adam görmek istiyorsan benide etiketle demek istedim...kırılan kalbini tamir için....vefa görmediğini babanın ogluda olsa terkedeceksin bu alemde özellikle...yoksa üzülen hep sen olursun..saygilar kardeşim..kısacası çayin altını kapatmadik şu kayniyor ,,oldu oldu ,olmadı banyo. Yapar yatarız demiş şair.dD
Dostum pek bisi beklemedim bugune kadar iki kisiye yazdim konularinda dagitim yaparken ikiside imkanlari dahilinde ikiletmeden gonderdiler saolsun ardindan nasip oldu konumda olmadiklari bir rolumde onlari dagitama ekleyip tesekkurumu ilettim
Yani bizimki beklentide degil varken dagitiyoz kumari birakamadiktan sonra bu para bizde durmuyo gidiyor iste verdiklerim aldiklsrimiz kar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...