Aynen öyle kardo zoAga 10 15 kisi yok saglam takip eden 7 8 kisi max
Aynen öyle kardo zoAga 10 15 kisi yok saglam takip eden 7 8 kisi max
@butragueno secer dostum zaten 7-8 kişi anca var kişi başı 500 yerine 350-400 de yeterAbi şimdi 1 kişi lazım sağlam aranızda onay verdiğiniz 10 15 kişi seçsin çekiliş yapsın çıkan 5 kişiye verelim kimse mirin kırın etmesin beğenenler den çekiliş yaparsak ayıp olur . Seviyorum sizleri
TebrklerŞuradan da paramızı alalım
Tebrikler dost kazancın daim olsunŞuradan da paramızı alalım
1 çı 2 çı sayfa zaten bol şans genelde1. Sayfadan başlayıp konuyu takip eden 1 kişi var mı .?
Şuradan da paramızı alalım
@Hayat1kumar o yapar listeyi1. Sayfadan başlayıp konuyu takip eden 1 kişi var mı .?
@MelodyZxZ bak sayfanın başına gel bak reis belli başlı kişiler varBol şans reis
+1Aga 10 15 kisi yok saglam takip eden 7 8 kisi max
Olabilir bak@Hayat1kumar o yapar listeyi
Cozerizde kriterler ne olucak kardeş.ilk sayfadan beri olanlar var maçın son 20.dksi gelende var neye göre olcak?1. Sayfadan başlayıp konuyu takip eden 1 kişi var mı .?
Dostum toplasan 15 kişi var. Sen nasıl bir güzellik dusunduysen onu söyle burada herkes faydalanır1. Sayfadan başlayıp konuyu takip eden 1 kişi var mı .?
oo kazanmışız bu sefer knk1. Sayfadan başlayıp konuyu takip eden 1 kişi var mı .?
Bence maçın basından sonuna kadar olan hak ederCozerizde kriterler ne olucak kardeş.ilk sayfadan beri olanlar var maçın son 20.dksi gelende var neye göre olcak?
Sen seç kral kendini çekme sana verecegim zaten en çok takip sende gibi@butragueno secer dostum zaten 7-8 kişi anca var kişi başı 500 yerine 350-400 de yeter
Kral fotoğrafın begenisi bile maks 42 kişi cok kişi yoktu zatenCozerizde kriterler ne olucak kardeş.ilk sayfadan beri olanlar var maçın son 20.dksi gelende var neye göre olcak?
Burtanegro da iyi takip mevcut ama ilk mesajlar sende hakkını verirsen olur amaSen seç kral kendini çekme sana verecegim zaten en çok takip sende gibi