Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Midas Uygulaması Zengin Olma Hayalleri :)

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Bende 37 adet var şuanda istediğin zaman satıp alıp bankana çekebiliyorsun bir sorun sıkıntı yok araştırabilirsiniz

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
320
146
43
Olm sen geç dalgayı awk ben ilerde parayla g0tumu silerken sana da ayaklarımı yalatırım
Onlar token değil hisse . Hisse ile token ayrı şeyler az araştır. Öyle zengin olma hayalleri de kurma bu iş Bankası hissesi için çünkü hisseden kazanmanın belli şartları var he oldu sen 10 TL ye al 1 yıl sonra 10 bin olsun. Kumarcı adamın parası bitince o aldığını kar etmeden geri satar kumarda kaybeder😂

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Beyler buna bi kaç kişi hisse senedi yok şu yok bu diyenler var ben bunu rahatça alıp satabiliyorum kafasına yatan varsa iyilik yapıp attım güzelce söyledim anlattım işine gelmeyen varsa da bıraksın bu konuya hiç uğramasın

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,205
246
63
Bende 37 adet var şuanda istediğin zaman satıp alıp bankana çekebiliyorsun bir sorun sıkıntı yok araştırabilirsiniz
Dostum bu borsadaki isbank c imis,bende isbank coin çıkardı sandım,milleti yanlış bilgilendiriyorsun,midas türk borsalarındaki hisse senetlerinden işlem yapılabiliyor, bu bisteki isbank c ,senin isbank a ve isbank b olanlar 30 sene önce cıkmış sınırlı sayıda piyasada olan bonolar

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Dostum benim Midas ile iş görüşmesi bile yapmışlığım var, bu Midas Kripto değil, Midas. Bu coin değil, kağıt/pay olabilir aldığın.
Kanka satmak istediğim zaman şuanki paraya satabiliyorum ve aynı şekil alabiliyorum onuda geçtim yaptığım parayı bankaya çekebiliyorum bi sorun sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama dediğim gibi yapmak isteyenler için attım yapmayanlar konuya bile girmesin

explode

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
78
22
8
dostum bunda zaten sıkıntı yok sen ne aldığını bilmiyorsun 1.si aldığın senin işbankasının isctr c hisse senedi midas ta aracı kurum coin değil yani aldığın

isctr 1991-92 de arz olmuş yeni filan değil yania.jpg

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Alın dediğin hisse senedi 2019da 0.95 kuruş muş birde yeni çıktı diyor hıammına
Ya çocuk 4 senede ne biriktirdin bana onu söylesene awk 4 sene önce çıkmış olsun hadi 4 senede 5.5 milyon olan şey 10 tane alsan 4 buçuk sene sonra 55 milyon olucak durduğu yerde şu zamana kadar g0tune aldın karpuzlu don mu aldın awk

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Beyler herneyse ne yapmak isteyenler için attım ben ben şahsen attım parayı duruyor öyle elbet gün gelince ne olduğunu anlarız iyi forumlar hepinize

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
768
809
93
Ya çocuk 4 senede ne biriktirdin bana onu söylesene awk 4 sene önce çıkmış olsun hadi 4 senede 5.5 milyon olan şey 10 tane alsan 4 buçuk sene sonra 55 milyon olucak durduğu yerde şu zamana kadar g0tune aldın karpuzlu don mu aldın awk
Çok şükür 2 evim 1 arabam var aç değilim açıkta değilim yaşımı biliyormusun da çocuk mocuk hayırdır awq?

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,756
1,353
113
Beyler sakın bı ya adam fikrini sunmuş insanlara neden adama kaba davranıyorsunuz ayıp yav silah olsa çekip vurcaksiniz kimse fikrini beyan eddmicekmi bu ülkede ayıptır yahu aklına uyan alır uymuyan almaz neden kaba elestride bulunuyorsunuz.