1993 yılından beri var kardeşim bu hisse senedi
1993 yılından beri var kardeşim bu hisse senedi
midas aracı kurum alıp satarsın isatr dediğin hisse senedi 1993 yılından beri borsa istanbulda işlem görüyorCoin tarzı hocam bu al sat yapabiliyorsun midası araştır istersen
Onlar token değil hisse . Hisse ile token ayrı şeyler az araştır. Öyle zengin olma hayalleri de kurma bu iş Bankası hissesi için çünkü hisseden kazanmanın belli şartları var he oldu sen 10 TL ye al 1 yıl sonra 10 bin olsun. Kumarcı adamın parası bitince o aldığını kar etmeden geri satar kumarda kaybeder😂Olm sen geç dalgayı awk ben ilerde parayla g0tumu silerken sana da ayaklarımı yalatırım
İşte bende o mantıkla 400 500 tl attım aldım1k öldürülür ya tutarsa
Dostum benim Midas ile iş görüşmesi bile yapmışlığım var, bu Midas Kripto değil, Midas. Bu coin değil, kağıt/pay olabilir aldığın.Coin tarzı hocam bu al sat yapabiliyorsun midası araştır istersen
Bekletecem öyle hepimiz kumarcıyız nasıl olsa siteye 1000 tl atan buraya 100 200 atmazsa ne diyim1k öldürülür ya tutarsa
Dostum bu borsadaki isbank c imis,bende isbank coin çıkardı sandım,milleti yanlış bilgilendiriyorsun,midas türk borsalarındaki hisse senetlerinden işlem yapılabiliyor, bu bisteki isbank c ,senin isbank a ve isbank b olanlar 30 sene önce cıkmış sınırlı sayıda piyasada olan bonolarBende 37 adet var şuanda istediğin zaman satıp alıp bankana çekebiliyorsun bir sorun sıkıntı yok araştırabilirsiniz
Alın dediğin hisse senedi 2019da 0.95 kuruş muş birde yeni çıktı diyor hıammınaBende 37 adet var şuanda istediğin zaman satıp alıp bankana çekebiliyorsun bir sorun sıkıntı yok araştırabilirsiniz
Kanka satmak istediğim zaman şuanki paraya satabiliyorum ve aynı şekil alabiliyorum onuda geçtim yaptığım parayı bankaya çekebiliyorum bi sorun sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama dediğim gibi yapmak isteyenler için attım yapmayanlar konuya bile girmesinDostum benim Midas ile iş görüşmesi bile yapmışlığım var, bu Midas Kripto değil, Midas. Bu coin değil, kağıt/pay olabilir aldığın.
dostum bunda zaten sıkıntı yok sen ne aldığını bilmiyorsun 1.si aldığın senin işbankasının isctr c hisse senedi midas ta aracı kurum coin değil yani aldığınBende 37 adet var şuanda istediğin zaman satıp alıp bankana çekebiliyorsun bir sorun sıkıntı yok araştırabilirsiniz
Ya çocuk 4 senede ne biriktirdin bana onu söylesene awk 4 sene önce çıkmış olsun hadi 4 senede 5.5 milyon olan şey 10 tane alsan 4 buçuk sene sonra 55 milyon olucak durduğu yerde şu zamana kadar g0tune aldın karpuzlu don mu aldın awkAlın dediğin hisse senedi 2019da 0.95 kuruş muş birde yeni çıktı diyor hıammına
Çok şükür 2 evim 1 arabam var aç değilim açıkta değilim yaşımı biliyormusun da çocuk mocuk hayırdır awq?Ya çocuk 4 senede ne biriktirdin bana onu söylesene awk 4 sene önce çıkmış olsun hadi 4 senede 5.5 milyon olan şey 10 tane alsan 4 buçuk sene sonra 55 milyon olucak durduğu yerde şu zamana kadar g0tune aldın karpuzlu don mu aldın awk
Sana hayırdır awkÇok şükür 2 evim 1 arabam var aç değilim açıkta değilim yaşımı biliyormusun da çocuk mocuk hayırdır awq?
Adam gibi konuya bakar geçersin laf yapmazsın o zaman yerinde dur adam gibiÇok şükür 2 evim 1 arabam var aç değilim açıkta değilim yaşımı biliyormusun da çocuk mocuk hayırdır awq?