Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Midas Uygulaması Zengin Olma Hayalleri :)

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Beyler sakın bı ya adam fikrini sunmuş insanlara neden adama kaba davranıyorsunuz ayıp yav silah olsa çekip vurcaksiniz kimse fikrini beyan eddmicekmi bu ülkede ayıptır yahu aklına uyan alır uymuyan almaz neden kaba elestride bulunuyorsunuz.
Boşver dost bunların yaşı 30 40 olsa da akıl yaşı 13 14 tür belli zaten adam gibi konu açtık demediklerini bırakmadılar

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,883
728
113
ABD başkanlarından John F. Kennedy'nin babası 1920'lerde Wall Street'in büyük yatırımcılarından biriydi. Bir gün işe giderken ayakkabılarını boyatan baba Kennedy, boyacının borsaya merak saldığını öğrendi. Boyacı ‘‘Görüyor musunuz, borsa çok para kazandırıyor son aylarda’’ deyince Kennedy kararını verdi. ‘‘Boyacı bile borsadan para kazanıldığının farkına varmış ise, artık borsadan para kazanılmaz’’ deyip o gün elindeki tüm hisse senetlerini sattı. Büyük düşüşe yakalanmadı. Bir hafta sonra da meşhur 1929 Krizi çıktı. Borsa altüst oldu. Bu tercihi sayesinde baba Kennedy tüm servetini korumuş oldu.

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
248
43
La hoşunuza gitmediyse bakın geçin adam bilgilendirme yapmış alt tarafı kendince mantıklı sebepleri var bi sövmediğiniz kalmış. Yanlış birşey söylediğini düşünüyorsanız da doğru düzgün uyarın ne bu herkes birbirini küçümsüyor salak damgası vuruyor şuan herkes burda vakit geçiriyorsa herkes eşittir kaç eviniz kaç arabanız olursa olsun demek ki hepimiz buraya vakit ayıramayacak kadar yoğun hayatlar yaşamıyoruz kim kimden üstün olabilir ki şu kibir işlerini bırakın.

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
248
43
ABD başkanlarından John F. Kennedy'nin babası 1920'lerde Wall Street'in büyük yatırımcılarından biriydi. Bir gün işe giderken ayakkabılarını boyatan baba Kennedy, boyacının borsaya merak saldığını öğrendi. Boyacı ‘‘Görüyor musunuz, borsa çok para kazandırıyor son aylarda’’ deyince Kennedy kararını verdi. ‘‘Boyacı bile borsadan para kazanıldığının farkına varmış ise, artık borsadan para kazanılmaz’’ deyip o gün elindeki tüm hisse senetlerini sattı. Büyük düşüşe yakalanmadı. Bir hafta sonra da meşhur 1929 Krizi çıktı. Borsa altüst oldu. Bu tercihi sayesinde baba Kennedy tüm servetini korumuş oldu.
Kennedy kadar servetin yoksa çok dert etme boşver

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,994
5,606
113
arada boyle mantikli seyler gormek guzel, bizim kafalar kumardan oyun hamuruna döndü.sitelerdeki kusurati borsaya atsak simdi hic birimiz bu durumda değildik

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,379
605
113
Çok şükür 2 evim 1 arabam var aç değilim açıkta değilim yaşımı biliyormusun da çocuk mocuk hayırdır awq?
Sen çok biliyorsan gelip senn konu acsaydin engin bilgilerini bize sunsaydın.
Adam konu acmis iyi niyetinden bizi dusunmus. Sen çok biliyon da noluyor fesatligindan konu bile acmazsin kimse kazanmasin diye. Begenmediysen konudan uza boş yapma biktik senin gibi katırlardan

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
248
43
arada boyle mantikli seyler gormek guzel, bizim kafalar kumardan oyun hamuruna döndü.sitelerdeki kusurati borsaya atsak simdi hic birimiz bu durumda değildik
Borsa da kumar aslında oraya da ufak tefek birşeyler atmak dışında çok abanırsan evini arabasını kaybeden çok insan var sadece adı borsa olunca cazip görünüyor geçenlerde aklıma gelmişti bi kız istemeye gitsek borsacıyım yatırımlar yapıyorum desek ooo damat derler iddacıyım maçları analiz ediyorum desek kumarcıya kız yok bizde derler nerden aklıma geldi bilmiyorum ama borsacı denilince her türlü kazanç elde edilen bir iş gibi duruyor işte

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,566
614
113
Vallahi ayıptır adam bi fikir paylaşmış kendinden başkalarını düşünerek de adama bi küfür etmediğiniz kalmış neden böyle kibir fesatlık düşünenler çıkıyor hoşunuza gitmesiyse konuya girmezsin olur biter

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,994
5,606
113
Borsa da kumar aslında oraya da ufak tefek birşeyler atmak dışında çok abanırsan evini arabasını kaybeden çok insan var sadece adı borsa olunca cazip görünüyor geçenlerde aklıma gelmişti bi kız istemeye gitsek borsacıyım yatırımlar yapıyorum desek ooo damat derler iddacıyım maçları analiz ediyorum desek kumarcıya kız yok bizde derler nerden aklıma geldi bilmiyorum ama borsacı denilince her türlü kazanç elde edilen bir iş gibi duruyor işte
ole kral, bizde topluma kendimizi borsaci die tanittik. oda ayri bir kumar ama yatirim araci olarak görülüyor . yoksa kaldiracli islemleri goze alirsak slottan beter olur.
borsa her zaman karizmatiktir ama.

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
786
565
93
Arkadaşlar dostlar hepinize günaydın öncelikle şundan bahsedeyim ben kendim yaptım sizde kumara atacağınıza 500 tl ayırıp bu coini almanızı öneririm şimdik açıklamasını yapıyorum

Uygulama ismi Midas: İş bankası (A) 1 sene önce felan 12 tlden açımı olmuş şuan ederi 5.5 milyon tanesi alanlar zengin oldu şuanda aynı şekil İş Bankası (B) Buda eskiden çıktı şuan ederi 550bin tl civarı Peki gelelim en özel olana İş Bankası (C) çıktı şuanda bunun şuanki piyasası 12 tl aynı şekilde bundan ben 37 tane aldım bekletiyorum öylece bundan alın beyler ciddiyim alın bu coin en baba 100 200 300 bini görür belkide bi gece de çıkan bişey ve bi dahada inmiyor fotoğrafları görsel olarak aşşağıya koyuyorum umarım günün birinde ansızın bi gün zengin oluruz hepimiz…
Konu için sağol dostum, saçma sapan slotlara 1000 tl vereceğime, bugün de buna 1000 tl vereyim kalsın. eyvallah😅

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
248
43
ole kral, bizde topluma kendimizi borsaci die tanittik. oda ayri bir kumar ama yatirim araci olarak görülüyor . yoksa kaldiracli islemleri goze alirsak slottan beter olur.
borsa her zaman karizmatiktir ama.
Aynen öyle valla dost borsacı denilince insan bi ooo çekiyor.