- 4,321
- 1,311
- 113
Anlamadım500 + 100 atmış dedem
Anlamadım500 + 100 atmış dedem
0.1 dolar 😂😂Beyler kupon durumu New diyor ne demek bu kayıp etti herhalde
Yeni diyor hocam kuponun kayıp kazanç olduğunu sen bilmiyon mu ?Beyler kupon durumu New diyor ne demek bu kayıp etti herhalde
Haa çarpan mi500 + 100 atmış dedem
Anlamadım
Değişik yaYeni diyor hocam kuponun kayıp kazanç olduğunu sen bilmiyon mu ?
Az vermiş o halde
AynenYeminle 72 dolar yaptım dedim 100 e tamamlayıp çekeyim olmadı batirdim, sırf şu küsüratlara takilmaktan ne paralar kaybettim, şahsım için söylüyorum ben akillanmam
Hocam kimlik dosya formatı jpeg kabul etmiyor . 2 dk sürüyor bir anormallik var sendeOlm benimki 2 saattir kimlik doğrulamasını bekliyor delircem şimdi kendimi skcm
PDF yada PNG olmalıHocam kimlik dosya formatı jpeg kabul etmiyor . 2 dk sürüyor bir anormallik var sende
Boşa bekleme ben yükledim 5 dk sonra bağlandım desteğe tabi sırayı beklicen onayalrmısnız dedin onayladı aldım bonusuOlm benimki 2 saattir kimlik doğrulamasını bekliyor delircem şimdi kendimi skcm
çekersinParibu ile çekebilirmiyiz beyler
72 ne kadar yapıyorYeminle 72 dolar yaptım dedim 100 e tamamlayıp çekeyim olmadı batirdim, sırf şu küsüratlara takilmaktan ne paralar kaybettim, şahsım için söylüyorum ben akillanmam
Bence artık şunla bunla çeker myz diye sormayın. Bütün kripto olan adreslere çekilir. Tabi güvenilir olsun paribu btcturk Binance Gate.io bitlo vsParibu ile çekebilirmiyiz beyler
2467 tlyi yemis72 ne kadar yapıyor