- 4,331
- 1,315
- 113
Amq aveli biliyorum heralde ona sordum sana ne giriyor amq eşeği 😂😂Google yazıyor cahil
Amq aveli biliyorum heralde ona sordum sana ne giriyor amq eşeği 😂😂Google yazıyor cahil
1-2 gün idare ederdi2467 tlyi yemis
Kral mail adresine kod gelmiyor Nasıl yaptınız bunuSana küfür etmeyecem adabımı bozmayacam
Benim spam kutusuna gelmiş dostum ordan buldumKral mail adresine kod gelmiyor Nasıl yaptınız bunu
Baktım spama'da gelmemiş canlıya bağlanayım en iyisiBenim spam kutusuna gelmiş dostum ordan buldum
Helal lanNerde oturuyorsun sen 05342413467 konum at
İmza Sürgüsü de verek mi 🤣🤣🤣kimlik ön yüz arka yüz yüklettiriyor ne kadar zamanda kabul ediyorlar dost ne kadar sürdü senin
Ara gardaş buyur gel başım üstüne önce yemek yeriz sonra çay içeriz kendi numaram fake değilArimmi kanka çay İçek
Ulan nasıl awk delircem nasıl kazanıyonuz beÇekimde 5 dolar kesiyor mu oyuna girdi 388 verdi
Cansın canAra gardaş buyur gel başım üstüne önce yemek yeriz sonra çay içeriz kendi numaram fake değil
Sen aldınmı bonusuCansın can
Şans faktörü devreye giriyor kardeşimUlan nasıl awk delircem nasıl kazanıyonuz be
Yok 3 saattir kimlik onayı bekliyomSen aldınmı bonusu
BaştaacısınCansın can
Kimlik fotoğrafını küçük boyutlu yükledin dimiYok 3 saattir kimlik onayı bekliyom
Oyuna girdi dost sonra 50x falan attı bende anlamadımUlan nasıl awk delircem nasıl kazanıyonuz be