- 6,753
- 2,891
- 113
Ohhhhh yarasınBende 50 dolar yaptım şimdi onu çekmeye çalışacam
Ohhhhh yarasınBende 50 dolar yaptım şimdi onu çekmeye çalışacam
Küçük yükledim de pdf değil ss olarak attımKimlik fotoğrafını küçük boyutlu yükledin dimi
Bende ss olarak attım 20 dk sürdüKüçük yükledim de pdf değil ss olarak attım
İlaç olur eğer gelirseOhhhhh yarasın
Gelir gelir benceİlaç olur eğer gelirse
Alla alla benim 3 saat oldu hala bekliyo canlıdayım 2 kişi kaldı onayla dicem bakalımBende ss olarak attım 20 dk sürdü
Benimde gelmedi hala bonuslardan 68 dolar çıktı direk çekim verdim bitloya tık yok 1 saat olduAlla alla benim 3 saat oldu hala bekliyo canlıdayım 2 kişi kaldı onayla dicem bakalım
Değişki bi site ama sabah gün içinde biter bu şuan sömüren sömürene 😀Alla alla benim 3 saat oldu hala bekliyo canlıdayım 2 kişi kaldı onayla dicem bakalım
Kardeşim o arkadaşımız kimlik onayı bekliyor amaBenimde gelmedi hala bonuslardan 68 dolar çıktı direk çekim verdim bitloya tık yok 1 saat oldu
Hadi şansın bol olsun güzel haberler bekliyorum bende şu 50 doları çekeyimOh be onayladı bakalım Gates abim şöyle bi 300 dolar ödese inş
kanka ne xzaman yukledın belgelerıOh be onayladı bakalım Gates abim şöyle bi 300 dolar ödese inş
3 saat oldukanka ne xzaman yukledın belgelerı
böyle dönüyor sadece kımlık on arka yolladım sayfayı kapatsam sıkıntı olurmu3 saat oldu
Bakiyeni btc den dolara çevirHemen onaylanıp eklendi ama oyunda gözükmüyor
Fake atıyor la bu avel @Yasin6741Arimmi kanka çay İçek