- 1,036
- 506
- 113
50 dolar çektim onaylandı bakalım gelecekmi
Dost sadece kimlik ön arka PDF formatinda yukeyip sitenin onaylanmasını beklyorsun yorumlara bakarak yaptım bende 30 dk aldı ama birsneye yaramadı 3 dolar verdi gonderdivalla ben de 2 3 soru sordum da cevap gelmedi, en azindan cevap surada var deseler gidip okurduk ama forumun barzolari ve sazanlar kalmis bu saatte.
$50 ne kadar yapıyor50 dolar çektim onaylandı bakalım gelecekmi
Ya meteliğim yok ilaçgibi gelecekti param olsa bukadar zoruma gitmezdiYav dostum cekım senın mıllet adres verıyosa hıcmı dusunmezsın
o kisma yapacak bir sey yok, benim de hayatta slottan bir sey kazanmisligim yok, absurt bir sey vermezse sporda katlamaya calisirim da, daha kimlik onayi bekliyorum. hangi oyunda spinlerDost sadece kimlik ön arka PDF formatinda yukeyip sitenin onaylanmasını beklyorsun yorumlara bakarak yaptım bende 30 dk aldı ama birsneye yaramadı 3 dolar verdi gonderdi
1713₺$50 ne kadar yapıyor
Telegramdanda engellemiş pij kurusuYa meteliğim yok ilaçgibi gelecekti param olsa bukadar zoruma gitmezdi
Kardeşim unut artık gittiTelegramdanda engellemiş pij kurusu
Gates 1000 desteğe bağlan 1 saat oldu onaylanmadı yaz onaylarlaro kisma yapacak bir sey yok, benim de hayatta slottan bir sey kazanmisligim yok, absurt bir sey vermezse sporda katlamaya calisirim da, daha kimlik onayi bekliyorum. hangi oyunda spinler
Tebrikler bizede 0.80 🥹120 dolar verdi 25 frespin gelsin yarısını dagitalim dostlarla
Masallah roll de olır nba var120 dolar verdi 25 frespin gelsin yarısını dagitalim dostlarla
Kral120 dolar verdi 25 frespin gelsin yarısını dagitalim dostlarla
Dostların arasına benide koyarsan sevinirim tekrardan tebrik ederim120 dolar verdi 25 frespin gelsin yarısını dagitalim dostlarla
su hayatta cidden bir ben beceremedim milleti sevmeyi, arkadas sizde cayira dogru sere serpe.uzaniyosunuz beni seven yok mu diye. Bu seni dolandiran gavat daha gecenlerde nova dan da odül almisTelegramdanda engellemiş pij kurusu
Senın gbı adamın krıptosu yok olamaz ınanmamYanlız nasıl çekilir hiçbir bilgim yok