- 7,501
- 4,307
- 113
dağıtım nasıl olacak reisParibu var benim sadece olur sanirim
dağıtım nasıl olacak reisParibu var benim sadece olur sanirim
şifre 123456789Paribu girişi bulayım gerisini tarif edersiniz 10 dakika müsade edin şifreyi bile unuttum paribu🤣🤣
Kral yakışır120 dolar verdi 25 frespin gelsin yarısını dagitalim dostlarla
Paribu girişi bulayım gerisini tarif edersiniz 10 dakika müsade edin şifreyi bile unuttum paribu🤣🤣
eyvallah dost kesene berejetKral yakışır
Tebrikler dost güzel günlerde kullan120 dolar verdi 25 frespin gelsin yarısını dagitalim dostlarla
Keşke senin gibi olsam dost kafa çok rahattır o zamanEyvallah kardeşim teşekkürler ihtiyaç yok vazgeçtim yarısından hepsini dagitacam
ya bu rulet böyle kazanclimi ya ulan bu forumun alayı ruletci ya10 dolar çıktı rulette 20 yaptım 1 dakikada geldi ilaç oldu paylaşan arkadaşa teşekkürler
Enıstenın uzerıne tanımamya bu rulet böyle kazanclimi ya ulan bu forumun alayı ruletci ya
Gerısını anlattıkParibuya girdik bakalım sidik zoruyla 🤣
Pikachu Sen bu işi biliyorsun geçen sen çektirmiştin bana telefon doğrulaması yapacağım kot geldi kodu girdim 2 defa yanlış dedi Şimdi upta da diye bir şey var Ona tıklayınca Hani telefon kodunu girince yazıyor şimdi buna tıklanmıyor canlıya diyorum tarayıcının temizle diyorEnıstenın uzerıne tanımam
Baska tarayıcıdan dene varsaPikachu Sen bu işi biliyorsun geçen sen çektirmiştin bana telefon doğrulaması yapacağım kot geldi kodu girdim 2 defa yanlış dedi Şimdi upta da diye bir şey var Ona tıklayınca Hani telefon kodunu girince yazıyor şimdi buna tıklanmıyor canlıya diyorum tarayıcının temizle diyor
Dm atıyorsun 2dk da hallediyoruz 😁😁Paribuya girdik bakalım sidik zoruyla 🤣
arkadaşlar ben her an uyuyabilirim çekiliş baba çıkarsa caldirin beni paramda yok ihtiyacta çok iş te yok ona göre uyumam lazim çağrı atın yada mesaj atarsiniz seviyorum sizleriEnıstenın uzerıne tanımam
10-15 dk dayan cok surmezarkadaşlar ben her an uyuyabilirim çekiliş baba çıkarsa caldirin beni paramda yok ihtiyacta çok iş te yok ona göre uyumam lazim çağrı atın yada mesaj atarsiniz seviyorum sizleri
Yardımcı olacam diyenlere inanmayın sakın tokatçılar var aramızdaDost dm at ssli şekilde anlatayım